Milyonlarca emekliye bayram müjdesi! İş Bankası bombayı patlattı: Emekli promosyon rakamlarını arttırdı, 12 bin TL verilecek

Milyonlarca emekliye bayram müjdesi! İş Bankası bombayı patlattı: Emekli promosyon rakamlarını arttırdı, 12 bin TL verilecek

Milyonlarca emekli maaşlarına gelecek olan zammı dört gözle beklerken bankalar emeklilere özel verilen promosyon ödemelerini güncellemeye devam ediyor. Vatandaşlar 'En yüksek emekli promosyon ödemesini hangi banka yapıyor?' sorusunu araştırırken İş Bankası'ndan emeklileri heyecana boğacak haber geldi. Milyonlarca emekliye bayram müjdesi! İş Bankası bombayı patlattı. Emekli promosyon rakamlarını arttırdı, 12 bin TL verilecek. İşte İş Bankası'nın güncel emekli promosyon rakamları...

Emekli maaşlarında yaşanan son dakika gelişmeleri milyonlarca emekli tarafından yakından takip ediliyor. Son olarak en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasının ardından hem özel bankalar hem de devlet bankaları emekli promosyon ücretlerini güncelledi. İş Bankası'ndan gelen son dakika haberi ise milyonlarca emekliyi heyecana boğdu. İş Bankası bombayı patlattı. Emekli promosyon rakamlarını arttırdı, 12 bin TL verilecek. Peki İş Bankası ne kadar emekli promosyon ödemesi yapıyor? En yüksek emekli promosyon ücretini veren banka hangisi? İşte detaylar haberimizde...

MİLYONLARCA EMEKLİYE BAYRAM MÜJDESİ

Emekli promosyon ödemeleri güncellendi. İş Bankası emekli müşterilerine özel yeni dev kampanyasını duyurdu. Emekli maaşını İş Bankası'ndan alan emeklilere ek olarak 12 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Tek şart ise emekli maaşınızı İş Bankası'ndan almak.

yeni-proje-2024-05-22t120053-805.jpg

EMEKLİLERE 12 BİN TL EK ÖDEME YAPILACAK

İş Bankası tarafından müşterilerine özel olarak yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma çerçevesinde, 28 Mart – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 12.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Yurt geneline yaygın Şube ve Bankamatiklerimiz aracılığı ile emekli maaşına kolayca ulaşmak isteyen tüm emeklilerimiz, İnternet Şubesi'nden ve İşCep’ten emekli maaşlarını taşıyabilir, emekli promosyon başvurusunda bulunabilir ve tüm emekli maaş işlemlerini gerçekleştirebilirler ya da en yakın İş Bankası şubesinden emekli maaşlarını kolayca taşıyabilirler.

yeni-proje-2024-05-22t120104-501.jpg

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Maaş yatırma ve çekme konusunda herhangi bir kısıtlama söz konusu değilse emekliler maaşlarını istedikleri bankalardan alabiliyor.

Maaşlarını taşımak isteyenler bankaya bildirim yapmak zorunda. Bildirim banka şubelerinden veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor.

Daha avantajlı bir promosyon olması durumunda taahhüt süresi dolmadan da banka değişikliği yapılabiliyor. Ancak mevcut bankada kalınan sürenin promosyonu alınıyor, kalanını ise iade ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN