Park Mavera’da erken teslim

Park Mavera’da erken teslim

Başakşehir’de yükselen Park Mavera projesinde anahtar teslimler başladı. Toplam 672 dairenin bulunduğu projede, teslimat iki ay öne çekildi. Daireler 22 saatte sahiplerini buldu.

Markalı konut projelerine imza atan Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de inşa ettikleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Makro İnşaat yetkililerinden anahtarlarını teslim alan aileler, Park Mavera’daki yeni dairelerine kavuştu. Erken teslimatla mutlu olduklarını söyleyen Makro İnşaat Finans ve Satış Koordinatörü Emrah Çağlayan, erken teslim geleneğini sürdürdüklerini söyledi. Çağlayan, şunları söyledi: “Projeyi taahüt süremize göre 2 ay erken teslim ediyoruz. Bildiğiniz gibi Park Mavera projemizdeki tüm dairelerimiz 22 saatte satıldı. Projemiz, Türkiye’nin ilk planlı meydanında, 380 bin metrekarelik dev şehir parkının ve kamu kurumlarının yanı başında yer alıyor. Eşsiz konumu ve birinci sınıf malzeme kalitesi ile dairesini teslim alan site sakinlerimize konforlu bir yaşam sunduğumuz için mutluyuz” diye konuştu. Park Mavera’daki kalite standartlarını geliştirerek Park Mavera 2 ve Park Mavera 3’e taşıdıklarını ifade eden Çağlayan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Özellikle Başakşehir Bölgesi’nde Mavera, bilinirliği çok yüksek. Bu algıyı korumak için her projemizde standartlarımızı yükseltiyoruz. Şu an satışı devam eden Park Mavera 2 ve 3’te bu standartların çok ötesine geçtik. Mutfaktan ve salondan geçilen yemek odası tasarımı ve merkezi vakum süpürge sistemi gibi yeniliklerimize Park Mavera 3’te buhar kazanlı ütü sistemini de ekledik. Sosyal tesislerimizi ihtiyaca göre tekrar dizayn ettik.”

Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı olan Başakşehir Merkez’de 380 bin metrekarelik botanik şehir parkı,  Sağlık Kent ve kamu kurumlarına komşu konumda bulunan Park Mavera, 3. Çevreyolu ve TEM bağlantı yolları üzerinde yer alıyor. Aile konseptiyle bir yaşam merkezi olarak planlanan Park Mavera’da 8 blokta toplam 672 daire mevcut. 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 3 tip dairenin yer aldığı proje zengin sosyal tesisleriyle dikkat çekiyor. Park Mavera’da; iki adet sosyal tesis, yaz kış kullanılabilen kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, Türk hamamı, fin hamamı, sauna ve buhar odaları standart ve ücretsiz olarak site sakinlerinin hizmetine sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN