Skoda'dan bahar fırsatları: Sıfır faizle hayallerdeki araca kavuşma zamanı!

Skoda'dan bahar fırsatları: Sıfır faizle hayallerdeki araca kavuşma zamanı!

Otomotiv piyasasındaki rekabet hız kesmeden devam ederken dünyaca ünlü markalardan indirim haberleri geliyor. Bu defa da Soda kanadından bahar fırsatları gündeme bomba gibi düştü. Faiz ödemeden yeni bir aracınız olsun istiyorsanız şimdi tam zamanı. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Araba üretme konusunda oldukça başarılı markalardan biri olan Skoda, otomotiv sektörünün en gözde markalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. 1991 senesinde Volkswagen Grubu’na katılan bu marka şimdilerde 100’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Öte yandan 2016 senesinde 20 milyonuncu arabasını üreten Skoda başarısına başarı katmak için yeni kampanyalarla gündeme geliyor. Bahar ayları için hazırlanan bu kampanya özellikle de faizsiz araba sahibi olmak isteyenleri cezbediyor.

Skoda, bahar aylarını karşıladığımız şu günlerde otomobil tutkunlarına özel fırsatlar sunuyor. Mayıs ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, markanın popüler modellerine sıfır faiz imkanıyla sahip olmak mümkün. Hem de bazı modellerde dikkat çekici indirimlerle!

yeni-proje-2.jpg

SCALA'DA BÜYÜK İNDİRİM!

Kampanyanın en dikkat çekici fırsatlarından biri yenilenen Scala modelinde. Lansman fiyatının ardından gelen yaklaşık 200 bin TL'lik indirimle, Scala 1.248.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Üstelik 250.000 TL'lik kredi için 12 ay boyunca sıfır faiz avantajı da cabası!

DİĞER MODELLERDE DE CAZİP FIRSATLAR

Skoda'nın diğer modelleri de kampanyada unutulmamış. Fabia, 1.200.900 TL'den başlayan fiyatlarla ve 250.000 TL için 12 ay sıfır faizle alıcılarını bekliyor. Kamiq ise 1.328.900 TL'den başlayan fiyatlarla ve Elite ile Premium donanımlarda 150.000 TL için 12 ay sıfır faiz fırsatıyla sunuluyor. Sportif tasarımıyla dikkat çeken Kamiq Monte Carlo ise 1.699.900 TL'den başlıyor ve 250.000 TL için 12 ay sıfır faiz imkanıyla tercih edilebiliyor.

yeni-proje-3.jpg

EN ÇOK SATANLAR DA KAMPANYADA

Markanın en çok satan modeli Octavia da kampanyadan nasibini alıyor. Hibrit motor teknolojisi ve geniş iç hacmiyle öne çıkan Octavia, 200.000 TL için 12 ay sıfır faizle satışa sunuluyor. SUV tutkunları için Karoq 1.782.900 TL'den başlayan fiyatlarla ve 150.000 TL için 12 ay sıfır faizle, Kodiaq ise 2.370.800 TL'den başlayan fiyatlarla ve tüzel müşteriler için 500.000 TL için 12 ay %1,99 faizle tercih edilebiliyor.

yeni-proje-1.jpg

FIRSATLARI KAÇIRMAYIN!

Skoda'nın bahar kampanyası, tüm Türkiye'deki yetkili satış noktalarında geçerli. Kampanyaya dahil modeller ve detaylı fiyat bilgileri Skoda'nın resmi internet sitesindeki kampanyalar bölümünde bulunabilir. Sıfır faiz ve cazip indirimlerle hayallerinizdeki Skoda'ya kavuşmak için acele edin!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN