Uygun fiyatlı SUV bekleyenlere KİA'dan iyi haber! Merakla beklenen yeni modelden ilk görüntü

Elektrikli otomobil satın alacaklara Kia'dan müjdeli haber geldi. Uygun fiyatlı SUV model bekleyenler için Kia duyurdu. Yeni modelden ilk görüntüler paylaşılırken, fiyat bilgileri de yer aldı. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Kia'dan yeni modeline ait görüntüler paylaşıldı. Otomobil severlerin merakını kazanan modelin, o tarihte resmi bir şekilde tanıtılması bekleniyor. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla fiyatlar da piyasada yankılanmaya başladı. İşte tüm detaylar...

YENİ GÖRÜNTÜLER VE DETAYLAR

Kia’nın uygun fiyatlı elektrikli SUV modeli EV3'ün resmi tanıtımı yaklaşıyor. Yeni görüntülerle birlikte ortaya çıkan detaylar, uygun fiyatlı elektrikli SUV pazarında heyecan yaratıyor.

kia-ev3-debut-in-south-korea.jpg

YÜZDE 10 KDV MÜJDESİ

Kia'nın merakla beklenen yeni elektrikli SUV modeli EV3, resmi tanıtımına günler kala yeni görüntülerle dikkat çekiyor. 23 Mayıs'ta tanıtılması planlanan EV3, kompakt SUV kategorisinde yer alacak ve 160 kW (218 HP) motoruyla Türkiye'de %10 ÖTV diliminde konumlanacak. Koreli otomobil üreticisinin Slovakya’daki fabrikasında üretileceği için ek gümrük vergisinden muaf tutulacak bu model, elektrikli araç pazarında avantajlı bir seçenek olmayı hedefliyor.

En uzun menzil seçeneği ile yaklaşık 500 km menzile ulaşması beklenen EV3, Kia’nın EV5, EV6 ve EV9 modelleriyle aynı E-GMP platformunda geliştirildi. Fakat aracın elektrik mimarisi 800 değil 400V olarak belirlendi. Uygun fiyatıyla dikkat çekecek olan modelin 30 bin dolar civarında fiyatlandırılması öngörülüyor.

2024-kia-ev9-108-2048x1365.jpg

YAKINDA SİPARİŞE AÇILIYOR

Geçtiğimiz yıl ekim ayında konsept olarak tanıtılan EV3'ün yaz aylarında siparişe açılması planlanıyor. Slovakya'daki üretimin yanı sıra Güney Kore'de de üretilecek olan EV3'ün, Çin'de de en az bir fabrikada montaj hattına girmesi bekleniyor.

Uygun fiyatı, geniş menzili ve inovatif teknolojik özellikleriyle elektrikli otomobil pazarında dikkat çeken Kia EV3, sürdürülebilir ve ekonomik ulaşımda yeni bir dönemin kapısını aralamayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN