El Bab'a Obüs ve çok namlulu roketatar sevkiyatı yapıldı | Son dakika haberleri

El Bab'a Obüs ve çok namlulu roketatar sevkiyatı yapıldı | Son dakika haberleri

Fırat Kalkanı Harekatının yönetildiği Kilis’in Elbeyli ilçesi sınır hattı ile Suriye tarafında hareketlilik yaşanırken, batı illerinden geçen 10’dan fazla askeri personeli ve askeri malzemeleri ile bataryaları taşıyan araçlar Elbeyli üzerinden El Bab bölgesine sevk edildi.

Kilis'te konuşlu birliklerden, Fırat Kalkanı Harekatı'nın sürdüğü Suriye'nin El Bab bölgesine, aralarında obüs ve çok namlulu roketatarların da bulunduğu askeri araç ve personel sevkiyatı yapıldı.

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 132'nci gününde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından El Bab bölgesine askeri araç ve personel sevkiyatı yapıldı.

DHA'nın haberine göre öğleden sonra sınır hattındaki Elbeyli'de konuşlu birliklerden yola çıkan aralarında Fırtına obüslerinin de bulunduğu askeri araçlar ile personeller, güvenlik önlemleri arasında sınırı geçerek El Bab bölgesine gitti.




İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN