Emir Uyar kimdir, ne iş yapıyor? Adriana Lima ile görüntülendi

Emir Uyar kimdir, ne iş yapıyor? Adriana Lima ile görüntülendi

Magazin gündemine uzun zaman Metin Hara ile yaşadığı birliktelik ile gelen dünyaca ünlü model Adriana Lima, yeni erkek arkadaşı Emir Uyar ile Mikanos’ta el ele görüntülendi. Adriana Lima ile birlikte görüntülenen Emir Uyar’ın biyografisi de merak edilir oldu. Peki Emir Uyar kimdir? Emir Uyar ne iş yapıyor? Emir Uyar kaç yaşındadır ve Emir Uyar nerelidir? Tüm bu gelişmeler karar.com’da…

Son dönemlerde Metin Hara ile yaşadığı birliktelik ile Türkiye gündemini uzun süre meşgul eden dünyaca ünlü model Adriana Lima, Türk iş insanı Emir Uyar ile Mikonos'ta objektiflere yakalandı. Adriana Lima ile ilgili çıkan bu son dakika haberinin ardından, ‘Emir Uyar kimdir? Emir Uyar ne iş yapıyor? Emir Uyar aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?’ gibi sorular da sorulmaya başlandı. İşte Emir Uyar’ın biyografisi…

ADRİANA LİMA İLE GÖRÜNTÜLENEN EMİR UYAR KİMDİR?

1982 yılında doğan Emir Uyar, liseyi İstanbul'da bulunan Alman Lisesi'nde bitirdi. 2006’da Güney Kaliforniya Üniversitesi İşletme ve Ekonomi bölümünden mezun olan Emir Uyar, Makine Sanayi, tekstil, enerji ve gayrimenkul yatırım alanlarında tecrübe edindi.

19-07/08/emir-uyar-kimdir.jpg

ADRIANA LIMA KİMDİR?

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima, 12 Haziran 1981’de düşük gelirli ve dindar bir ailede hayata gözlerini açtı. Victoria's Secret'ın ‘en uzun süre çalışan modeli’ unvanını elinde bulunduran Adriana Lima, firma için ilk defa 1999’da podyuma çıktı. Afrika, Amerikan yerlisi, İsviçre ve Brezilya kökenli olan Adriana Lima, 15 yaşındayken Ford Supermodel of Brazil Model Search yarışmasında 1. olarak adından söz ettirmeyi başardı. 1996 yılında yapılan Ford Supermodel of the World Contest'de de 2. olan Adriana Lima, kısa bir süre sonra Ford Modellik Ajansı sayesinde New York'a taşındı.

BMW REKLAMINDA OYNADI

Elite Model Management ile anlaşan Adriana Lima, 1997-1998 yıllarında daha kariyerinin başlarındayken Vogue ve Marie Claire gibi dergilerin moda çekimlerinde boy gösterdi. Heidi Klum ve Gisele Bündchen'le beraber melek kanatları taktırarak çıktıkları defilenin ardından, 2003 yılında Victoria's Secret defilesinin de açılış mankeni olan Adriana Lima, 2001 yılında 8:47 dakikalık BMW kısa filminde Clive Owen, Mickey Rourke ve Forest Whitaker'la beraber oynadı.

19-07/08/1111.jpg

METİN HARA’DAN AYRILDI, EMİR UYAR’LA GÖRÜNTÜLENDİ

Yazar Metin Hara ile uzun süre birliktelik yaşayan ve bu birliktelikleri kamuoyunda sıkça yer alan Adriana Lima, Hara ile evlilik hazırlıkları yapıyordu. Ailelerin de tanıştığı çiftin arası, daha sonra açıldı. Adriana Lima, Emir Uyar ile Mikanos’ta görüntülendi.

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN