Emre Mor Borussia Dortmund'da

Emre Mor Borussia Dortmund'da

A Milli Takım'da EURO 2016 aday kadrosuna seçilen Danimarka doğumlu Emre Mor, Borussia Dortmund ile anlaşmaya vardı. Danimarka ekibi Nordsjaelland'da forma giyen 19 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş da devreye girmişti.

Beşiktaş'ın aylardır peşinde olduğu, geçen hafta menajerini İstanbul'a getirip pazarlık yaptığı Emre Mor, sürpriz bir transfere imza attı.

Alman Bild gazetesi, birinci sayfadan duyurduğu haberde, Borussia Dortmund'un 19 yaşındaki Emre Mor'u renklerine bağladığını duyurdu.

16-05/25/11697147-fc-nordsjlland-brndby-fodbold.jpg

1 MİLYON EURO BONSERVİS

Gazete, "Dortmund mini Messi'yi alıyor" başlığıyla verdiği haberde, 1.68 metrelik boyu olan genç futbolcunun forvet oynadığını ve futbol çevrelerinde kendisine 'Türk Messi' yakıştırması yapıldığını yazdı.

Transfer sezonunda ilk olarak Fransa'nın Rennes takımından 19 yaşındaki Dembele'yi de renklerine bağlayan Dortmund Emre için Danimarka temsilcisine 1 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

16-05/25/introemre.jpg

Emre Mor, Fatih Terim tarafından EURO 2016 için belirlenen geniş kadroda kendisine yer bulan isimler arasında.

Bu arada İlkay Gündoğan'ın transferi konusunda Dortmund ile Manchester City anlaştı. Buna göre 26 milyon euro bonservis bedelinde anlaşan 2 ekip Manchester City Premier Lig veya Kupa şampiyonu olursa Dortmund'a 3 milyon euro daha ödenecek.

Danimarka Süper Lig'de bu sezon 13 maçta forma giyen Emre 2 gol kaydetti.

DORTMUND / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN