Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Bylock dosyası varsa açıkla

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Bylock dosyası varsa açıkla

Rize'de halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Hüsnü Bozkurt'un sözleri nedeniyle Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Erdoğan CHP liderinin "Bylock kullanan AK Parti milletvekilleri var" iddiasına da sert karşılık verdi: "Elinde dosya varsa açıkla. 16 Nisan'dan sonra işine yaramaz."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de açılış töreninde konuştu. Erdoğan, tüm partililere seslenerek, "Kandil hayır diyor. Ne yazık ki Saadet'in başındaki bir takım da hayır diyor. Ben Saadet’e gönül vermiş kardeşlerime, BBP’ye gönül veren kardeşlerim, CHP’ye gönül veren vatandaşlarıma sesleniyorum bu ayrım noktasıdır dikkat edin, gelin 16 Nisan’da bu reformu gerçekleştirelim" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: 

Suudi Arabistan'dan Kuveyt'e kadar onbinlerce turist Rize'nin güzelliklerini görmek için akın ediyor. Son 14 yılda Rize'ye yaptığımız yatırım 13 kattirilyon TL. Çaykur tarafından üreticilerimize 6 kattrilyon lira ödedik.

Rize'de bölümmüş yolların uzunluğunu 132 kilometreye çıkardık. Biz bugüne kadar hep yatırımlarla ve büyük eserlerle konuştuk. Aşk öyle bir şey ki Ferhat nasıl dağları delip Şirin'e ulaştıysa bize de dağları deliyoruz. Millet Şirin biz ise Ferhat. Havalimanımızı en geç 2021 sonunda tamamlayacağız.

Rize ve Artvin'e hizmet verecek havalimanının tüm hazırlıkları bitti. Birazdan bismillah deyip temelini atıp inşasına başlıyoruz. TBMM Başkanımız, Ulaştırma Bakanımız, milletvekillerimiz oradalar. Buradan birlikte temel atma törenini izleyeceğiz. Havalimanımızı en geç 2021 sonunda tamamlayacağız. Havalimanı ile birlikte Rize'de turizmde, ticarette yeni bir dönem başlıyor.

DİNAMİK PARLEMANTO İSTİYORUZ

İrfan ve hikmet sahibi bir nesil istiyoruz. Parlamentoyu çocuklarla mı dolduracağız diyorlar, gençlerimize bu şekilde yaklaşım hakarettir.

Fatih'in torunları onun izinden giderek niçin parlamentoya girmesin. Dinamik bir parlamento istiyoruz, bunu başarmaya var mıyız? Karadeniz'in öncelikle de Rize özgürlüğün bağımsızlığın kıymetini çok iyi bilir...

Rize mücadeleyi bırakmadığı sürece hiç kimse bu vatanı bölemeyecek, sizlerin desteğiyle hainlerin tuzaklarını başlarına geçirmeye devam edeceğiz.

Sizler Türk milletini sindiremeyeceksiniz. Faşizmi uygulayanların torunlarına gerekli cevabı verin.

HEPSİ TEK MİLLET OLDU

Biz silahlarla sandıklardan çıkmadık. Milletin iradesiyle sandıktan çıktık. AB üyesi ülkeler hristiyanı, ateisti hepsi Vatikan'a gidiyorlar bu çok manidar, bakın hepsi tek millet oldu. Türkiye'yi AB almamak için ellerinden gelni yapıyorlar.

FETÖ'cü sapkınların ne tür ihanet içinde oldukları anlaşılıyor. Davalar görülmeye başladıkça FETÖ'cü sapkınların ne tür ihanet içinde oldukları anlaşılıyor.

Gerekirse referanduma da gideriz. İdam kararı, Parlamento'dan geçerse onaylarım. Gerekirse referanduma da gideriz

AB idama sıcak bakmaz diyorlar. George, Hans ne derse desin ben Ahmet, Mehmet Ayşe ne der ona bakarım. Allah ne der ona bakarım.

KILIÇDAROĞLU KAÇIYORDU

Ben Yeşilköy'de milletimle beraber oldum, ama o saatte birileri kaçıyordu. Bakırköy'de ilçe başkanının evine gitmiş.

7 Ağustos'ta çağırdığımda kendi gelmedi, çevresinin baskısıyla geldi. Bunlarda yalan çok ama yürek yok. Ne yazık ki Saadet'in başındaki bazı takım da hayır diyor.

Ana muhalefetin bir vekili evet diyenleri denize dökmekle tehdit ediyor. Haddini bil. Sen kimi denize döküyorsun sana adım attırmazlar adım. Sen bu milleti ne zannediyorsun. Sen ne biçim genel başkansın sen bu milletvekiline bu lafları ettikten sonra nasıl ağzının payını vermezsin.

(CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Bylock kullanan AK Partili milletvekilleri var iddiasıyla ilgili olarak) 15 Temmuz kontrollü darbeymiş. Elinde dosya varsa açıkla. 16 Nisan'dan sonra işine yaramaz. Şimdi açıkla.

DENİZE DÖKERİZ

CHP'li vekil Denize dökeriz diyor haddini bil bu ne terbiyesizlik. 16 Nisan'da benim milletim bunlara cevabını verecek. Sen kimi denize döküyorsun sana adım attırmazlar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN