Ergin Ataman: Gelecek sezon ben de olabilirim, başkası da

Ergin Ataman: Gelecek sezon ben de olabilirim, başkası da

Galatasaray Odeabank ve A Milli Takımı coachu Ergin Ataman, Telegol programında yaptığı açıklamada; 'Gelecek sezon ben de olabilirim, başkası da' diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.

Galatasaray Odeabank ve A Milli Takımı coachu Ergin Ataman, Telegol programında ilginç açıklamalar yaptı.

Ataman röportajında şu ifadeleri kullandı:

Galatasaray ve milli takım arasındaki değerlendirmemi sezon bitince yapacağım. Başkanımız Dursun Özbek, yöneticimiz Can Topsakal, TBF Başkanı Harun Erdenay, Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ve spor teşkilatının görüşlerini aldıktan sonra bir karar vereceğim. Ailemle de oturup, en doğru kararı vereceğim.

'BAŞKASI DA OLABİLİR'

Her iki tarafın da hedefleri olacaktır. Galatasaray'ın Euroleague'de hedefi olan bir takım olması gerekiyor. Galatasaray için planımı net yaptım. Bütçeyi söyledim. Euroleague final fourunda baktığınızda Laboral Kutxa'nın bütçesi 9-10 milyon Dolar. Önemli olan planlama. Bu yeterli, bunu başkanımıza da söyledim. Bunun başında ben de olabilirim, başkası da olabilir.

'GALATASARAY'I SÜRÜKLEYEN BASKETBOL'

Bütçenin istediğimiz yerde olmaması için de bir neden yok. Çünkü Galatasaray'ı sürükleyen basketbol. Ancak bunun bir tek Dursun Özbek'in üzerine kalmaması gerekir. Fenerbahçe'nin 28 milyon Euro bütçesi olduğunu başkan Aziz Yıldırım açıkladı. Gelecek sezon da aynı bütçe olacaktır. Fenerbahçe'nin oluyorsa Galatasaray'ın neden olmasın?

Kupayı kazanırken tribünlerin yönetimi protesto etmesi hoş olmadı. Bunun yeri değildi. Negatif atmosferden kurtulmak gerek. Benim sözleşmemin yenilenmesi Dursun Özbek sayesinde oldu. Bu tepkilerin yeri genel kurullar olmalı.

Statta bizim için bir tören yapıldı Rahatsız oldum. Çünkü negatif enerji vardı. Bunu düzeltmek gerek. Bunları yeni bir yönetim de yapabilir, varolan yönetim de. Bunu genel kurul karar verir. Taraftarın kulübe küsmemeli.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN