Ergin Ataman taraftarların Fenerbahçe'ye küfür etmesine tepki gösterdi

Ergin Ataman taraftarların Fenerbahçe'ye küfür etmesine tepki gösterdi

Galatasaray’ın Gran Canaria’yı 89-75 yendiği Eurocup yarı final ilk maçında Sarı-Kırmızılı taraftarların Fenerbahçe’ye küfür etmesine tepki gösteren Ataman, Instagram hesabında “Taraftarımıza ezeli bir rakibimize küfürlü tezarühat yapmayı yakıştıramıyorum” mesajını paylaştı.

[Karar]

Galatasaray Odeabank koçu Ergin Ataman, Eurocup yarı final ilk maçında Abdi İpekçi Arena’da Gran Canaria’yı 8975’lik skorla geçtikleri maçta taraftarlarının ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye küfür etmesini içine sindiremediğini dile getirdi. Yöneticilerin birbiri ardına yaptıkları açıklamalar ile ortamı gerdiği bir dönemde centilmence bir tutum sergileyen tecrübeli hoca, tepkisini sosyal medyada dile getirdi.

2. KEZ BENZER TEPKİ

Karşılaşmanın ardından Instagram hesabından, “Şu an maçın tekrarını izliyorum; heyecandan ve konsantrasyondan fark etmemişim. Kupa hedefi ile çıktığımız bu yolda bu kadar güzel de bir atmosfer varken bir grup taraftarımızın ezeli bir rakibimize küfürlü tezahürat yapmasını yakıştıramıyorum” ifadelerinin yer aldığı bir mesaj paylaşan Ataman, daha önce Krasny Oktyabr maçında da buna benzer bir olay yaşamış ve “Küfür eden herkese tepkim aynıdır. Ailem de küfür etse onlara da tepki gösteririm. Umarım kamuoyu aynı duyarlılığı gösterir” yorumunu yapmıştı.

16-03/31/resimid_2438505.jpg

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında daha önce Ergin Ataman ve Milli Takım üzerinden polemik yaşanmış ve tartışma Aziz Yıldırım’ın Milli Takım’a Fenerbahçeli oyuncu göndermeyeceği iddialarına kadar ilerlemişti. Bu arada Ataman’ın açıklamasıyla ilgili fikrini sorduğumuz Fenerbahçe genel sekreteri Mahmut Uslu, sessiz kalmayı tercih etti.

CİMBOM'DAN RUSLAR'A SERT CEVAP

Galatasaray, bayan voleybol takımının Krasnodar ile oynadığı maçın ardından Rus basını tarafından ortaya atılan iddialar hakkında sert bir açıklama yaptı. “Ne hocamız ne de taraftarımız maç içinde rakip takımı fair play kuralları dışında rahatsız edecek hiçbir davranışta ve eylemde bulunmuştur” ifadesini kullanan Sarı-Kırmızılı kulüp, Ruslar’ın kendileri hakkında karalama kampanyası başlattığını ileri sürdü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN