Erkan Pettakaya isyan etti... Paramparça bitiyor mu?

Erkan Pettakaya isyan etti... Paramparça bitiyor mu?

'Paramparça' dizisi oyuncusu Erkan Petekkaya isyan etti. Maddi sıkıntılar yaşanan dizi setinin erken final yapmasını isteyen Petekkaya, magazin gündemine bomba gibi oturdu.

‘Paramparça’ dizisinin Belgrad Ormanı’nda yapılan çekimlerinin aksaması, dizinin Cihan’ı Erkan Petekkaya’yı çılgına çevirdi. İddiaya göre, oyuncunun sahneleri sırasında, yapım şirketinin çalışanlara ödeme yapması gereken para verilmedi. Bu durum setin 1.5 saat durmasına neden oldu. Sorunun çözülmesinin ardından ekip çalışmaya başladı.

"SORUNLARDAN SIKILDIM"

Petekkaya’nın, yapımcı şirkete “Yeter, sorunlardan sıkıldım” diyerek isyan ettiği ve projenin bir an önce final yapmasını istediği öğrenildi. Oyuncunun talebini geri çevirmeyen yapımcı, Petekkaya’ya daha fazla sıkıntı yaşanmasını önlemek için dizinin 97’nci bölümde biteceğini söyledi. Projenin dört bölüm sonra ekrana veda edeceği konuşuluyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN