Esenyurt yeni Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe kimdir? Ali Murat Alatepe kaç yaşında nereli?

Esenyurt yeni Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe kimdir? Ali Murat Alatepe kaç yaşında nereli?

Haberimizden merak ettiğiniz Ali Murat Alatepe kimdir kaç yaşında ve nereli gibi sorularınızın yanıtını bulabilirsiniz. Gelen son dakika haberine göre Esenyurt'un yeni Belediye Başkanı belli oldu. Necmi Kadıoğlu'dan boşalan göreve belediye başkanlığı makamına Ali Murat Alatepe geldi. Vatandaşların en çok merak ettiği ise Ali Murat Alatepe hayatı ve nereli olduğu oldu. Siz de haberimizde verdiğimiz bilgilerden Ali Murat Alatepe kimdir kaç yaşında nereli evli mi sorularınızın yanıtını bulabilirsiniz. İşte tüm ayrıntılarıyla yeni Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe kimdir kaç yaşında ve nereli sorularınızın yanıtı...

Son dakika Ali Murat Alatepe kimdir? Ali Murat Alatepe kaç yaşında ve nereli sorularınızın yanıtı haberimizde. Esenyurt'un yeni Belediye Başkanı bugün belli oldu. Yapılan son dakika açıklaması sonrası yeni başkan Ali Murat Alatepe oldu. 1966 Erzurum merkez doğumlu olan Alatepe Eğitimi Erzurum ve Ankara da çeşitli Okul, kişisel gelişim ve dil kursları ile birlikte sürdürdü. Necmi Kadıoğlu'dan boşalan Esenyurt Belediye Başkanlığı görevine getirilen Ali Murat Alatepe kimdir? Ali Murat Alatepe nereli kaç yaşında gibi sorularınızın yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. İşte tüm ayrıntılarıyla Ali Murat Alatepe hayat hikayesi ve detayları...

YENİ BELEDİYE BAŞKANI ALATEPE OLDU

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun istifasının ardından yeni Belediye Başkanı belli oldu. Esenyurt Meclis üyesi olan Ali Murat Alatepe, Esenyurt’un yeni Belediye Başkanı oldu.

ALİ MURAT ALTEPE KİMDİR?

1966 Erzurum merkez doğumlu. Eğitimi Erzurum ve Ankara da çeşitli Okul, kişisel gelişim ve dil kursları ile birlikte sürdürdü. Toplum ve Halkla ilişkilere yönelik kişisel eğitimlere devam etti. Siyaset Akademisi 3. dönem mezunu olan Alatepe, Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler öğrencisiydi. Gayrimenkul alanında faaliyet gösteren bir şirkette Değerleme Uzmanı ve genel müdür olarak çalıştı. Evli bir üniversite diğer ikisi lise öğrencisi olan üç çocuğu var.

Kızılay Kurucu Bşk. Yrd., Kaymakamlık Mütevelli Heyet Üyeliği, İlim Yayma Cemiyeti Denetleme Kur. Bşk., Kent Konseyi Yürütme Kr. Üyeliği ve Genclik meclisi Başkanlığı, Erzurum dernekler birliği siyasi Koordinatörlüğü ve Kıraç spor Kulübü Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Belde başkan yardımcılığı , Halkla İlişkiler ve Seçim İşleri Birim Başkanlığı, 2007 Genel Seçimleri ve referandumların da S.K.M. Başkanlığı görevlerini, ayrıca Esenyurt-Kıraç birleşmesi sonucunda 2009 yerel, 2010 -2012 referandumları ve 2011 genel 2014 yerel seçimlerinde SKM bşk yardımcısı olarak görev yaptı. 2009 Yerel secimlerinde Esenyurt Belediye meclis Üyesi seçildi.

2011-2014 arası Belediye encümeni ayrıca 5 yıl plan Bütce ve spor komisyonu üyeliği yaptı. 2012 Yılından beri eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun Siteler ve Toplu konutlardan sorumlu Danışmanlıgını yaptı. 2014 yerel secimlerinde Tekrar Esenyurt-İBB meclis Üyesi seçildi.

Haberimizden merak ettiğiniz Ali Murat Alatepe kimdir kaç yaşında ve nereli gibi sorularınızın yanıtını bulabilirsiniz. Gelen son dakika haberine göre Esenyurt'un yeni Belediye Başkanı belli oldu. Necmi Kadıoğlu'dan boşalan göreve belediye başkanlığı makamına Ali Murat Alatepe geldi. Vatandaşların en çok merak ettiği ise Ali Murat Alatepe hayatı ve nereli olduğu oldu. Siz de haberimizde verdiğimiz bilgilerden Ali Murat Alatepe kimdir kaç yaşında nereli evli mi sorularınızın yanıtını bulabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN