Eskişehirspor Gençler'den istediğini aldı

Eskişehirspor Gençler'den istediğini aldı

Spor Toto Süper Lig'de tutunma mücadelesi veren Eskişehirspor sahasında Gençlerbirliği'ni konuk etti. Eskişehirspor karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında karşıya karşıya gelen Eskişehirspor-Gençlerbirliği mücadelesinde gülen taraf 2-0 ile Es-Es oldu. Samet Aybaba ile bir rüzgar yakalayan Kırmızı-Siyahlılar, renktaşına acımadı. Eskişehirspor'un golleri 8. dakikada Engin Bekdemir ve 24. dakikada Emre Güral'dan geldi. Güral maçın 60. dakikasında kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı.

'Al Karalar' bağladı

Geçtiğimiz hafta teknik direktör arayışlarını Yılmaz Vural ile anlaşarak sonlandıran Al Karalar'ın ligdeki düşüşü devam ediyor. Son sekiz maçında 5 mağlubiyet, 3 beraberlik alan Başkent temsilcisi 13 puanda kaldı ve 16. sırada yer alıyor.

Bu sonuça ligde kalma umutlarını yeşerten Eskişehirspor ise puanını 10'a çıkardı ve 17. sıraya yükseldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN