Esra Erol: Yoruldum, bıktım, pes ettim | Esra Erol bırakıyor mu?

Esra Erol: Yoruldum, bıktım, pes ettim | Esra Erol bırakıyor mu?

Esra Erol yaptığı evlilik programıyla ilgili işi bırakacağını ima ederek, Twitter hesabından "yoruldum, bıktım" dedi. Evlilik programları Diyanet'in bugünkü cuma hutbesine de konu oldu.

Yıllardır evlilik programlarıyla ekrana gelen Esra Erol gelen tepkiler karşısında, "yoruldum, bıktım" diyerek yaptığı işi bırakacağını ima etti. Başladığından beri eleştirilen programlarda son dönemlerde yaşanan rezillikler sık sık gündeme geliyordu. RTÜK'e bugüne kadar yapılan on binlerce şikayet de bu ahlaksızlıkların önüne geçmedi.

Defalarca para cezasına çarptırılan evlilik programları bugün cuma namazı hutbesine de konu oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan hutbede, izdivaç programlarında, aileye yönelik değerlerin istismar edildiği söylendi. Nikahın, ailenin ve evliliğin kutsallığından bahsedilen hutbede, aile müessesesinin ayaklar altına alındığına yer verildi.

"PES ETTİM"

İzdivaç ve evlilik programlarıyla ünlenen sunucu Esra Erol da, bugün Twitter hesabından attığı twetlerde Cuma hutbesine de değinerek aldığı kararı açıkladı. "Yoruldum, bıktım" ve "artık pes ettim" ifadelerini kullandı.

17-02/03/esra.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN