Euro 2016 resmi Twitter hesabı: Golü gördün mü Lukas Podolski?

Euro 2016 resmi Twitter hesabı: Golü gördün mü Lukas Podolski?

A Milli Takımımızın İzlanda'yı 1-0 yenerek EURO2016 vizesini direkt olarak almasının ardından Avrupa gündemi bir anda kırmızı-beyaza boyandı.

A Milli Takımımızın İzlanda'yı 1-0 yenerek EURO 2016 vizesini direkt olarak almasının ardından Euro 2016'nin resmi twitter hesabı, Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski'ye hitaben tweet attı.

Maçın ardından Arda Turan ve Hakan Çalhanoğlu ile diyaloğa giren EURO2016 resmi hesabı, Podolski'yi de es geçmedi. Selçuk İnan'ın golünden sonra Podolski'ye "Lukas takım arkadaşın Selçuk İnan'ın frikik golünü gördün mü?" şeklinde bir tweet attı.A Milli Takımımızın İzlanda'yı 1-0 yenerek EURO2016 vizesini direkt olarak almasının ardından Avrupa gündemi bir anda kırmızı-beyaza boyandı. 

Maçın ardından Arda Turan ve Hakan Çalhanoğlu ile diyaloğa giren EURO2016 resmi hesabı, Podolski'yi de es geçmedi. Selçuk İnan'ın golünden sonra Podolski'ye "Lukas takım arkadaşın Selçuk İnan'ın frikik golünü gördün mü?" şeklinde bir tweet attı.

15-10/14/ekran-resmi-2015-10-14-161942.pngEuro 2016'nın o tweeti ve Podolski'nin verdiği cevap / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN