Fenerbahçe, Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in sezonun ilk maçında Bursaspor ile yapacağı mücadelenin hazırlıklarına bugün sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Sarı-lacivertli ekibin Can Bartu Tesisleri’nde saat 10.30'da başlayan antrenmanı Phillip Cocu yönetiminde devam etti. Fenerbahçe, kendi sahasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından, Benfica maçının 11'inde başlayan oyuncular ile rejenerasyon ve aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptı.

Diğer oyuncular ise ısınma ve dayanıklılık koşusu ile başladıkları antrenmanı 2 grup halinde gerçekleştirdikleri 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü.

Bursaspor hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile tamamlayacak sarı-lacivertli ekip, kanat organizasyonlarının ardından antrenmanı dar alanda yapılan taktiksel çalışmalarla noktaladı.

İSTANBUL/DHA

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN