Fenerbahçe seri peşinde

Fenerbahçe seri peşinde

Süper Lig’de Karabükspor’u konuk edecek Fenerbahçe, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Sarı-Lacivertli ekipte sakatlıkları süren Janssen, Alper ve Mehmet Ekici forma giyemeyecek.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 16. haftasında bugün Kardemir Karabükspor’la sahasında karşılaşacak. Saat 20.00’de Ülker Stadı’nda oynanacak maçı Alper Ulusoy yönetecek. Mücadele beIN SPORTS1’den naklen yayınlanacak. Süper Lig’de 8 haftadır kaybetmeyen ve son 4 lig maçını kazanan Sarı-Lacivertlilerde, sakatlıkları süren Janssen, Alper ve Mehmet Ekici’nin Karabükspor karşısında forma giymesi beklenmiyor. Öte yandan Avustralyalı teknik direktör Tony Popovic’le hafta için yollarını ayıran Kardemir Karabükspor ise zor günler geçiriyor. Son 7 lig maçını kaybeden Karabük temsilcisi, 8 puanla son sırada bulunuyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN