Fenerbahçe'de 2. Kocaman dönemi

Fenerbahçe'de 2. Kocaman dönemi

Fenerbahçe Kulübü Ülker Stadyumu'nda yeni teknik direktörü Aykut Kocaman için imza töreni düzenledi. 2 yıllık sözleşmeye imza atan tecrübeli teknik adam transferlerle ilgili 1-2 oyuncuyla temas halinde olduklarını belirtirken, en çok istediği mevkinin merkez forvet olduğunu açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpte 2. Aykut Kocaman dönemi resmen başladı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Aykut Kocaman için gerçekleştirilen İmza töreninde öne çıkanlar şöyle;

'İNSAN SEVDİKLERİNE KIZABİLİR' 

Aykut hoca ile geçmişimiz 27 seneye dayanıyor. İnsanlar sevdiklerine kızabilir.Onlarla ilgili sözler söyleyebilirler. Ben söyledim. Hoca ile ortak paydamız Fenerbahçe. Hayatta her şey değişim üzerine kurulmuştur. Umuyorum Aykut hoca bizden sonra da çalışmaya devam eder. Aykut Kocaman'ın üzerinde etiketi kimse silemez. Aykut Fenerbahçe Kongre Üyesi'dir."

'TEKRAR BURADA OLMAK GURUR VERİCİ'

"Tekrar burada olmak gurur verici. Burası benim için dünyanın en büyük spor kulübü. Futbol takımını da bu seviyeye getirmek tüm Fenerbahçelilerin ortak isteği. Bizim için hiçbir yer değil, Fenerbahçe'dir zirve. Tekrar burada olmak son derece gurur verici. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak takımı başarıya ulaştıracak gücümüz var."

Ne Barcelona ne Real Madrid, benim için zirve burası. Ben Fenerbahçe'yi özledim. Kendi adıma 4 sene önceki yerden daha ilerdeyim.

'BAZI NEDENLERDEN DOLAYI BIRAKTIM'

"Dört senedir şampiyonluğun arkasında kalınıyor. Ana amaç oraya doğru yürümek ve sonrasında üstüne koyabildiğimiz kadar koymak. Futbol takımının çok daha yukarıda olmasını düşünenlerdenim. Bıraktığımda oraya gidiyorduk ama bazı nedenlerden bıraktık."

'MERKEZ FORVET İSTİYORUZ'

"Oyuncularımız çok değerli. En büyük transfer var olan oyuncuyu değerlendirmek. Büyük takımı büyük şey yapan tabii ki transferdir. 3 oyuncu aldık, en az 1-2 oyuncuyla daha temas var. Merkez forvet istiyoruz ama bulması kolay değil. Buraya nokta atışı istiyoruz."

'KALECİ ARAYIŞIMIZ DEVAM EDİYOR'

"Volkan Demirel'le yarışacak kaleci arayışımız da devam ediyor. Sözleşmeleri süren oyuncuları göndermek kolay değil. Ancak önce onları görmek istiyorum. Sonra karar vereceğiz." Fenerbahçe sadece defans ya da ofans ile bir yere gelmez. İkisi birden olmalı, büyük takımlar böyledir.

'ÇABA GÖSTERECEK TAKIMI TARAFTARIMIZ GÖRECEK'

"Yapabileceklerimle ilgili vereceğim söz; sabahtan akşama kadar, uyku hariç nasıl ileri gidebileceğimiz olacak. Bir süre sonra taraftarımız görecek. Gerçekten çaba gösteren bir takım olacak. Olmazsa olmaz çaba ve gayret."

Bazı oyuncular nerede olduklarının farkında değil gibi. İlk olarak onlara hatırlatacağız ama sopayla değil.

'KARAR VERECEĞİZ'

"Valbuena ve Mehmet Ekici'nin pozisyonları belli. Dirar'ı bekte mi yoksa açıkta mı kullanacağımıza karar vereceğiz."
"Lens ve Sow bizim oyuncumuz değil" "Lens de Sow da şu anda Fenerbahçe'nin oyuncusu değil. Bizim olmayan oyuncular hakkında konuşmaya gerek yok."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN