Fenerbahçe'de Aykut Kocaman sesleri

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman sesleri

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin yaptığı toplantıdan Hollandalı hocanın gönderilme kararı çıktı. Listenin başında Aykut Kocaman var.

Hürriyet'in haberine göre, Dün akşam Krasnodar'a elenişin ardından Fenerbahçe yönetimi Dick Advocaat ile yolları ayırma kararı aldı. Faturayı Hollandalı hocaya kesecek olan sarı lacivertlilerde göreve kimin getirileceği konusu belirsiz.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yeşil beyazlı yönetimin kendisiyle ilgili 'tedbir' açıklamasının bilgisi dışında yapıldığını görünce çok şaşırdığını ve usulsüz bulduğunu söyledi.

AYRILIYOR

Önceki gün yapılan antrenmana çıkmaması ile ilgili rahatsız edici cümleler kurulduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcının kulübünü eleştirmesi 'Ayrılıyor' iddialarını güçlendirdi. Sarı lacivertli yönetimin Kocaman ile görüşmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN