Fenerbahçe'de Ruslan Malinovsky sesleri

Fenerbahçe'de Ruslan Malinovsky sesleri

Fenerbahçe, Mehmet Ekici ve Mathieu Valbuena ile birlikte Ukraynalı oyuncu Ruslan Malinovsky'yi de alıp, orta sahasını güçlendirecek. Malinovsky’nin gelecek sezon Fenerbahçe’de kiralık olarak forma giymesi bekleniyor.

Bonservisi Shakhtar Donetsk’te bulunan ve 1.5 sezondur Genk’te kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki futbolcu, çift yönlü oyun yapısıyla dikkat çekiyor. Bu sezon 25 maçta 7 gol, 8 asistlik performans ortaya koyan Malinovsky yine kiralanacak.

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, özellikle son 2 sezonda sıkıntılar yaşadığı orta sahayı şimdiden oluşturdu.

SHAKHTAR DONETSK'DE KİRALIK

Milliyet'de yer alan habere göre, Aykut Kocaman’ın planlaması ve Fenerbahçe Yönetimi’nin de çalışmalarıyla orta saha transferi konusunda önemli adımlar atıldı. Uzun süredir takip edilen Shakhtar Donetsk’in Belçika’nın Genk takımında kiralık oynayan orta sahası Ruslan Malinovsky konusunda anlaşma sağlandı.

Son 1.5 sezonda Genk kulübünde kiralık forma giyen 23 yaşındaki orta saha, çift yönlü oyun yapısıyla dikkat çekiyor. Aykut Kocaman’ın onayıyla kadroya dahil edilmesi planlanan Malinovsky, bu sezon 25 resmi maçta 7 gol 8 asistlik performansıyla dikkat çekti. Shakhtar’ın ‘genç futbolcu’ politikasında önemli bir isim olarak kadroya katılan ve tecrübe kazanması amaçlanan Malinovsky’nin gelecek sezon da Fenerbahçe’de kiralık olarak forma giymesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN