Fenerbahçeli taraftarlar Galatasaray atkısı açan o kişiye saldırdı

Fenerbahçeli taraftarlar Galatasaray atkısı açan o kişiye saldırdı

Yarın akşam Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşacak olan Galatasaray'la karşılaşacak olan Fenerbahçe, Antalya'ya gelirken havalimanında gerginlik yaşandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda ligi kaybeden, kupayı alarak moral bulmak isteyen Fenerbahçe ve Avrupa cezasını 1 yıl çekmek için son şansı bu final maçı olan Galatasaray, yarın Antalya'da karşı karşıya gelirken, Sarı Kırmızılıar dün, Sarı Lacivertliler ise bugün şehre ulaştı.

GÜVENLİK UZAKLAŞTIRDI

Fanatik'in haberine göre Fenerbahçe kafilesinin Antalya Havalimanı'nda takım otobüsüne doğru ilerleyişi sırasında ise Sarı Lacivertli taraftarlar coşkulu bir biçimde takımlarını karşıladılar. Bu sırada ise bir Galatasaray taraftarı, Sarı Kırmızılı atkıyı açtı ve Fenerbahçe otobüsüne gösterdi. Bunu gören Fenerbahçeli taraftarlar çılgına dönderken, o taraftara saldırdılar. Güvenlik güçleri son anda Galatasaray taraftarını uzaklaştırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN