Fenerbahçe'nin Vardar maçı muhtemel 11'i

Fenerbahçe'nin Vardar maçı muhtemel 11'i

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda Vardar'a 2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında, Makedonya temsilcisiyle Kadıköy'de karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe'nin Vardar maçı için dün akşam yaptığı son çalışmaya sağ üst adalesinde kanama bulunan yeni transfer Soldado katılmadı.

Makedonya Üsküp'teki yenilgiyle avantajı rakibine kaptıran sarı-lacivertliler, seyircisi önündeki mücadelede turu geçmek istiyor.

Fenerbahçe, turu geçebilmek için rakibine en az 3 farklı üstünlük sağlamak zorunda. Sarı-lacivertlilerin maçta bir gol yemesi durumunda turu geçmek için rakip fileleri en az 4 defa havalandırması gerekecek. Karşılaşmanın 90 dakikası 2-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona ererse maç uzatmalara gidecek.

Vardar ise avantajını koruyarak turu geçmesi durumunda tarihinde ilk defa Avrupa kupalarında grup aşamasına yükselecek.

SOLDADO KATILMADI

Fenerbahçe'nin Vardar maçı için dün akşam yaptığı son çalışmaya sağ üst adalesinde kanama bulunan yeni transfer Soldado katılamadı. Bireysel olarak çalışan golcü oyuncu Vardar maçında ilk 11'de yer alamayacak. Şener de tam olarak iyileşemedi.

Fenerbahçe'nin, Vardar maçında sahaya çıkması beklenen 11'i şu şekilde: Kameni, Mauricio Isla, Roman Neustadter, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Alper Potuk, Nabil Dirar, Aatif Chahechouhe (Ozan), Mathieu Valbuena, Robin van Persie

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN