Fener'in kalesi düştü

Fener'in kalesi düştü

Sarı-Lacivertli takım, 8’i Kadıköy’de olmak üzere oynadığı son 13 resmi karşılaşmada kalesini gole kapatamadı. Sezona formsuz başlayan Volkan Demirel, görev aldığı son 11 maçta da gol yedi. Kanarya, bu süreçte 7 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, sadece 4 galibiyet elde edebildi.

Süper Lig’de sezona deplasmandaki 2-2’lik Göztepe beraberliği ile başlayan Fenerbahçe, önceki gün de sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Böylece Sarı-Lacivertli takımın kalesini gole kapatamadığı seri 13 maça çıktı. Oynadığı son 13 resmi karşılaşmanın tamamında gol yiyen Kanarya, Süper Lig’in ilk 2 haftasında kalesinde 4 gol gördü.

Geçen sezonun son 8 resmi mücadelesinde rakiplerine gol şansı tanıyan Fenerbahçe, istikrarlı (!) görüntüsünü bu sezon da sürdürdü. 23 Nisan’da oynanan Galatasaray derbisini gol yemeden kapatan ve Türk Telekom Stadı’nda oynanan maçtan 1-0’lık galibiyetle ayrılan Sarı-Lacivertli ekip, sonraki süreçte resmi karşılaşmaların tümünde en az 1 gol yedi. Galatasaray derbisinin ardından ligde 6, Türkiye Kupası’nda da 2 mücadeleye çıkan Kanarya, 13 gol bulduğu bu 8 mücadelede kalesinde de 10 gol gördü.

Fenerbahçe, yeni sezona da kötü istatistiğini sürdürerek başladı. Avrupa Ligi’nde 3, Süper Lig’de ise 2 sınav veren Sarı-Lacivertli takım, tamamında gol yedi. Son 13 resmi maçında kalesinde 18 gol gören Kanarya, 7 beraberlik ve 2 yenilgi aldı, sadece 4 doksan dakikadan galip ayrıldı.

KADIKÖY’DE DE DURUM AYNI

Fenerbahçe, Kadıköy’de oynadığı son 8 resmi maçta da kalesini gole kapatmayı başaramadı. 5 Mart’ta sahasında Osmanlıspor’u 1-0 mağlup eden Sarı-Lacivertli takım, daha sonra seyircisi önünde oynadığı 8 maçın hepsinde en az bir gol yedi. Kanarya’nın kalesinde yaşanan düşüşte fatura ise kaleci Volkan Demirel’e kesildi. Sarı-Lacivertli formayla sahaya çıktığı son 11 resmi maçta da kalesini gole kapatamayan deneyimli file bekçisi, son olarak 23 Nisan’daki Galatasaray derbisinde gol yemedi. Volkan, daha sonra forma giydiği 11 maçta kalesinde 15 gol gördü.

17-08/21/121212.JPG

HEDEF TAHTASINDAKİ ÜÇÜNCÜ OYUNCU VOLKAN DEMİREL

Göztepe karşılaşmasının ardından Trabzonspor mücadelesinde de yediği gollerde hatalı bulunan kaleci Volkan Demirel, Hasan Ali ve Ozan Tufan’ın ardından Fenerbahçe’de bu sezon taraftar tepkisine maruz kalan üçüncü oyuncu oldu. Trabzonspor karşısında kalesine gelen 2 topun da golle sonuçlanması üzerine Sarı-Lacivertli taraftarlar tecrübeli file bekçisine tepki gösterdi. Volkan, her degaj kullanımında tribünler tarafından ıslıklandı. Bu gelişmenin ardından Vardar mücadelesinde kaleyi yeniden Kameni’ye kaptırması beklenen deneyimli eldiven, bir ihtimal Milli Takım yolunu da kapattı. Ay-yıldızlı ekibimizin yeni teknik patronu Mircea Lucescu’nun, Volkan’ı yeniden aday kadroya davet edebileceği konuşuluyordu. Ancak Göztepe ve Trabzonspor maçlarındaki hataların ardından bu davetin iptal edilebileceği belirtildi.

Bu arada Volkan Demirel yıllar önce de taraftar tepkisine maruz kalmıştı. Düşüş yaşadığı ve saçlarına bolca jöle sürdüğü bir dönemde, “100 yıllık tarih jöleyle yazılmadı” protestosu ile karşılaşan deneyimli kaleci, saçlarını kısaltmış ve bir daha jöle kullanmamıştı.

EMRE MOR’DA MUTLU SON YAKIN 

Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Emre Mor konusunda mutlu sona çok yaklaştı. Borussia Dortmund’un kiralık gönderme kararının ardından Inter ile görüşen ancak anlaşamayan yıldız oyuncu için bir kez daha devreye giren Sarı-Lacivertli takım, bu kez istediğini aldı. El sıkıştığı milli oyuncu için kiralama teklifini 2 milyon eurodan 3 milyon euroya, satın alma opsiyonunu da 8 milyon eurodan 9 milyon euroya yükselten Fenerbahçe’nin, Alman ekibini de ikna ederek transferi sonlandırmak üzere olduğu vurgulandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN