Fethullah Gülen darbeye Darbe Oyunları kitabını okuyarak hazırlandı - Video

Fethullah Gülen darbeye Darbe Oyunları kitabını okuyarak hazırlandı - Video

Paralel Terör Örgütü'nün lideri Fethullah Gülen'in darbe girişimine Darbe Oyunu adlı kitabı okuyarak hazırlandığı ortaya çıktı. ABD'nin Maryland eyaletinde cemaatin yöneticilerinin hazırladığı darbe planın için 'uygulayın' talimatı veren Fethullah Gülen'in odasındaki rafta görüntülenen kitap bir dönem Zaman Gazetesi'nde yazılar yazan Veysel Ayhan imzasını taşıyor. Ayhan, Gülen'in sırdaşı olarak biliniyor. İşte o video:

KARAR ÖZEL HABER

Terör Örgütü Paralel Yapı'nın TSK'daki uzantıları giriştiği 15 Temmuz darbe planı başarısızlıkla sonuçlandı. Türkiye şimdi bu darbe planının nasıl hazırlandığını, kimler tarafından yapıldığını tek tek öğreniyor. Karar.com darbe planının 8 ay önce ABD'nin Maryland eyaletinde cemaatin üst düzey yöneticilerinin bir araya geldiği toplantıda hazırlandığını ve Gülen'in talimatıyla hayata geçirildiğini ortaya çıkardı. Karar'ın ulaştığı bir video ise Gülen'in darbe sürecine Darbe Oyunları adlı kitabı okuyarak hazırlandığını ortaya koydu.

DARBE OYUNU KİTAP RAFINDA

Gülen'in özel odasında çekilen videoda okuduğu kitaplar da görünüyor. Kitabların arasında Veysel Ayhan'ın yazdığı Darbe Oyunları adlı kitap da yer alıyor. 

Veysel Ayhan Paralel Yapı için önemli bir isim. Bir dönem eski Zaman gazetesinde köşe yazıları yazan, Ayhan, Gülen'in sırdaşı olarak biliniyor. Ayhan'ın Paralel Yapı için operasyonel bir kitap yazdığı ileri sürülürken, bazı iddialara göre bir ekip Darbe Oyunlarını kaleme aldı. 

FETHULLAH GÜLEN'İN ÖZEL ODASINDA DARBE OYUNU KİTABI VİDEO:

Bir zamanlar Fethullah Gülen'in sağ kolu olan Latif Erdoğan, Paralel Yapı'nın yayın organındaki tehditkar yazılarıyla öne çıkan Veysel Ayhan'la ilgili çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Yazarı Elif Çakır'ın Ülke TV'de sunduğu Söz Bitmeden programına konuk olan Yazar Latif Erdoğan, "Benim tanıdığım Veysel Ayhan böyle şeyler yazamaz. O matematikçidir. Kendisi Gülen'in sırdaşıdır" demişti. 

16-07/17/0000000668136-1.jpg

Alkım Yayınevi'nden çıkan kitap 17 Aralık sürecini Paralel Yapı gözünden anlatıyor. 

Uyarı: Karar.com'da yer alan haber ve diğer metinler, kaynak gösterilse dahi izinsiz ve linksiz kullanılamaz. Kullanlar hakkında yasal işlem yapılır. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN