FETÖ'cü tutuklu yüzbaşıya KPDS kitabı içinde gizli mesaj! Atatürkçü gibi...

FETÖ'cü tutuklu yüzbaşıya KPDS kitabı içinde gizli mesaj! Atatürkçü gibi...

15 Temmuz darbe girişimi soruşturmaları kapsamında tutuklanan darbeci Yüzbaşı Ramazan D.’ye bir kadın yakını tarafından getirilen kitabın arkasında, “Atatürkçü asker görüntüsü vermesi gerektiği ve ailesinin okutmadığı için askeri liseye gittiği” yönünde ifade vermesi talimatlarının yazılı olduğu ortaya çıktı.

Hürriyet'ten Damla Güler'in haberine göre; 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tutuklanan darbeci askere dışarından ulaştırılmaya çalışılan mesajlar pek çok ilde yakalanmıştı. İstanbul’daki darbe soruşturması kapsamında Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Yüzbaşı Ramazan D.’ye gelen bir mesaj da cezaevi yönetiminin dikkati sayesinde yakalandı.

Yüzbaşı Ramazan D.’yi ziyarete gelen A.İ isimli bir kadın, “Reader Of KPDS” isimli bir kitap getirdi. İngilizce sınavı için yardımcı olduğu söylenen kitapta aslında “Darbe suçlamasında” suçlamasında kurtulmanın tüyoları yazıyordu.

“ASKERLERİN SORGULARINA ULAŞABİLİYOR MUYUZ?”

Kitabın en arka sayfasındaki el yazılarını fark eden cezaevi yönetimi kitabı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi. El yazısıyla yazılan notun, “Silahın seri nosu (ezber+foto), Mağdurlar Komisyonu, Silivri 3. Noter, Atatürk sevgisi, İlkokul 8.Sınfıta Anadolu Fen Dershanesi’ne 3 ay gitti. Çalışarak markette. Çok önemli mevkilerde çalışmadı. Kindle+tabanca Akomda kaldı. Avrupa İnsan Hakları Yüce Adalet Divanı’na dilekçe, Neden askeri lise? Ailem beni okutamayacaktı. Zaten hem çalıştım hem okudum, en rütbesiz yüzbaşı bendim emrime asker verilmedi erlere ateş açmayın diye tembihledim. Askerlerin sorgularına ulaşabiliyor muyuz?” şeklinde olduğu ortaya çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN