FETÖ'cüler rahat durmuyor: Cezaevinde not alışverişi

FETÖ'cüler rahat durmuyor: Cezaevinde not alışverişi

Terör örgütü FETÖ üyesi olmak suçlamasıyla tutuklanan ve cezaevine konulan şüphelilerin, havalandırma sırasında kendi aralarında not pusulalarıyla haberleşip, ilk duruşma günü için hazırlık yaptıkları anlaşıldı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yakalanan ve haklarında yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan cuntacı hainlerin ceza evinde kendi aralarında haberleştikleri belirlendi. Akşam'ın haberine göre, FETÖ’cülerün cezaevindeki havalandırmayı kullanarak kendi aralarında not pusulalarıyla haberleştikleri ortaya çıktı. FETÖ’cülerin yazdıkları notlarda ilk duruşma gününde ailelerin geniş katılımlı bir miting hazırlığı içinde oldukları da belirlendi.

FETÖ’CÜLER CEZAEVİNDE BİLE BOŞ DURMUYOR

FETÖ’cüler cezaevinde de boş durmuyor. FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanıp Silivri Cezaevi’ne konulan Ramazan K. ile Recep K.’nın, 27 Ağustos 2016 tarihinde diğer FETÖ/PDY tutuklularla iletişim kurmak için harekete geçtiği ve koğuş bahçesinde içinde notlar yazılı pusula attıkları tespit edildi.

16-09/08/-2383627.Jpeg

AİLELERİN MİTİNG İÇİN ORGANİZE OLMALARINI İSTİYORLAR

Atılan pusulalar önce cezaevi yönetimi tarafından incelendi. FETÖ’cülerin tutuklu yakınlarından ilk duruşma gününde büyük bir miting düzenlemeleri ve bunun için de organize olmalarını istedikleri belirlerdi.

SOSYAL MEDYAYI DA KULLANMAK İSTİYORLAR

Bir başka notta ise: “Yeni mevzular var ilk görüşte aileler paylaşsın. Toplu bir miting tarzı bir şey olacak maksimum katılım sağlansın” yazıldığı belirlendi.

CEZAEVİ VAİZİ ÖMER FARUK ŞENTÜRK TUTUKLANDI

FETÖ lehine söylemleriyle gündeme gelen ve MİT TIR’larının durdurulması öncesinde olaydan haberdar olduğu anlaşılan Diyanet İşleri Başkanlığı Üsküdar Müftülüğü Cezaevi Vaizi Ömer Faruk Şentürk tutuklanarak cezaevine konuldu. FETÖ vaizinin evinden 1 dolar çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN