'Çok acayip sorular var' demişti, Esra Ezmeci'ye gelen itiraf 'Bu kadar da olmaz' dedirtti! '14 yıllık kocam...'

'Çok acayip sorular var' demişti, Esra Ezmeci'ye gelen itiraf 'Bu kadar da olmaz' dedirtti! '14 yıllık kocam...'

Kitabında verdiği tavsiyelerle sık sık gündeme gelen Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor. Takipçilerinden gelen soru ve itirafları paylaşan Esra Ezmeci, son paylaşımıyla olay yarattı..

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi sayısına sahip olan Ezmeci, Instagram hesabından kendisine gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor.

Son olarak Hürrem yağı tavsiyesiyle gündem olan Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci Sosyal medyada kendisine gelen cinsel hayat sorularına açıkça yanıt veren uzman psikolog Esra Ezmeci yine takipçilerinden gelen soruları tek tek cevapladı.

Ezmeci'ye gelen bir itiraf herkesi şaşırttı. Bir takipçisi Ezmeci'ye '14 yıllık kocam aynı zamanda başkasıyla da nişanlanmış öğrendim. Beni ve çocuklarımı terk etti' dedi.

Ezmeci bu itiraf karşısında 'Lütfen kitaplarımı uygulayın özellikle İz Bıraktığın Kadar Varsın ve Vazgeçilmez Olmanın Sırrı. Uygulayın geri döner ama geri kabul etmeyin' ifadelerini kullandı.

İşte Ezmeci'ye gelen diğer ilginç soru ve itiraflar...

1-010.jpg

2-002.jpg

3-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN