Galatasaray: Bize gelsene Kobe Bryant

Galatasaray: Bize gelsene Kobe Bryant

Sezon sonunda basketbolu bırakacağını açıklayan, 37 yaşındaki NBA efsanesi Kobe Bryant'a Galatasaray'dan flaş bir mesaj geldi.

Sezon sonunda basketbolu bırakacağını açıklayan, 37 yaşındaki NBA efsanesi Kobe Bryant'a Galatasaray'dan flaş bir mesaj geldi.

Yayınladığı duygusal bir veda mektubuyla profesyonel basketbol kariyerini sezon sonunda bırakacağını açıklayan NBA'in efsaneleşen ismi Kobe Bryant'a Galatasaray'dan sürpriz bir mesaj geldi.

Sarı-kırmızılı kulüp, resmi Twitter hesabından Kobe Bryant'ı etiketleyerek "Kobe, bizimle devam etmek ister misin?" mesajıyla paylaşım yaptı.

15-11/30/12274524_10153320248603517_3392832862790059103_n-1448896510.jpgGalatasaray Kobe Bryant'a böyle teklif götürdü. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

'Artık Galatasaray'ı tutuyorum'

2011 yılında sponsoru Nike'ın düzenlediği organizasyonla İstanbul'a gelen Kobe Bryant, Türk Telekom Arena'daki Galatasaray antrenmanını ziyaret etmiş. Formayı giyerek kaleye de geçmişti. NBA tüm zamanların en iyi oyuncularından birisi olarak kabul edilen Kobe Bryant, daha esprili açıklamalar yaparak. "Beni çok iyi karşıladılar. Antrenmanda maç yaptık. Kalecilik de yaptım ve bütün golleri yedim. Dünkü antrenmandan sonra eminim ki Galatasaray beni kaleci olarak istemez. Yoksa kaleye gelen her top gol olur. Ayrıca Galatasaray'ın harika bir stadı var. Hayatımda gördüğüm en iyi statlardan biriydi. Artık Galatasaray'ı tutuyorum" diye konuşmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN