Galatasaray Donk'u transfer etmek için harekete geçti

Galatasaray Donk'u transfer etmek için harekete geçti

Galatasaray ara transfer dönemi için transfer etmeyi düşündüğü Donk için Kasımpaşa ile görüştü. Kasımpaşa kulübü sezon sonunda serbest kalacak olan futbolcu için 2 milyon Euro istiyor.

Galatasaray’ın devre arasında kadrosuna katmak istediği başarılı futbolcu için transfer görüşmeleri perde arkasında start aldı. Hürriyet'in haberine göre Kasımpaşa Kulübü ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve 1 ay önce Galatasaray’a haber göndererek "Gururla Galatasaray’da oynarım" diyen Ryan Donk, deyim yerinde ise Florya’ya gelmek için can atıyor. Hollandalı oyuncunun menajeri ise Donk için Galatasaray’dan yıllık 2 milyon Euro garanti para talep ediyor.

Donk için 2 milyon Euro istiyor

Kasımpaşa kulübü ise sezon sonunda sözleşmesi sona erip serbest kalacak olan Donk için 2 milyon Euro istiyor. Ancak Donk’un, Galatasaray’a gelme isteği ve kontratının 6 ay sonra bitecek olması nedeni ile iki kulüp masaya oturacak. Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek’in çok yakın ilişkilere sahip olduğu Kasımpaşa Başkanı Turgay Ciner ve yönetimi ile görüşüp Donk’un transferini 1 milyon Euro karşılığında yada takas artı para formülü ile bitirmek için bir araya gelecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN