Galatasaray güvenlik nedeniyle şampiyonluk kutlamasını iptal etti

Galatasaray güvenlik nedeniyle şampiyonluk kutlamasını iptal etti

Spor Toto Süper Lig'in 34'üncü haftasında Göztepe'yi deplasmanda Gomis'in penaltı golüyle 1-0 yenen Galatasaray 21. kez şampiyonluğa ulaşırken, maçtan sonra Bornova Stadı'nda büyük coşku yaşandı. Maçın ardından Galatasaraylı taraftarlar Florya'da kutlama yapmanın hesaplarını yaparken, sarı-kırmızılı ekipten konu ile ilgili açıklama geldi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Türkiye'nin dört bir yanında kutlamalar yapılıyorken, Galatasaraylı taraftarlar Florya'da kutlama yapmanın hesaplarını yapıyordu. Galatasaray'ın resmi sitesinden konu ile ilgili açıklama geldi.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde:

Fiziki şartların elverişsizliği ve gerek taraftarımızın gerekse takımımızın güvenliği nedeniyle Florya Metin Oktay Tesisleri’nde şampiyonluk kutlaması yapılmayacaktır. Büyük Galatasaray taraftarına bu konu hakkında göstereceği hassasiyetten ötürü teşekkür ederiz.

18-05/19/fft16_mf11515992.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN