Galatasaray İstanbul'da idmanda Olcan Adın Alaçatı'da tatilde

Galatasaray İstanbul'da idmanda Olcan Adın Alaçatı'da tatilde

Galatasaray'ın yeni sezon kamp kadrosuna alınmayan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Olcan Adın, çalışmak yerine günlerini tatille geçiriyor. Sarı-Kırmızılı takımın tecrübeli futbolcusu Alaçatı'da eğlenirken görüntülendi.

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Olcan Adın, takım arkadaşları çalışırken Alaçatı'da tatil yapıyor.

Sarı-Kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan'ın, 'Sabri Sarıoğlu gibi çok çalış, kendini göster. Takıma geri dönersin' önerisini dinlemeyen Olcan yaz tatiline devam ediyor.

KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI

Kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan Olcan Adın, İzmir'in Çeşme ilçesindeki Alaçatı'da tatiline devam ediyor.

16-08/02/2016-08-02_162125.jpg

HAYRANLARIYLA EĞLENİYOR

Olcan'ın bir hayranı dün akşam saatlerinde kendisiyle gece kulübünde çekildiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşırken, tecrübeli oyuncunun oldukça keyifli olduğu görüldü.

BAŞKAN VETO ETMİŞTİ

Galatasaray'da kadro dışı kaldıktan sonra Olcan'ın ismi Bursaspor ile anılmış ancak Başkan Ali Ay tarafından yaşı gerekçesiyle transfer veto edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN