Galatasaray maçı sonrası olay

Galatasaray maçı sonrası olay

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray'a deplasmanda 5-0 yenilen Bursaspor'da taraftar, takımı tesislerde karşıladı. Oldukça sinirli olan taraftarlar ile güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı.

Süper Lig'in 23'üncü haftasında Bursaspor, deplasmanda Galatasaray'a 5-0 mağlup olarak ağır bir yenilgi aldı. 

Yeşil beyazlı ekibin taraftarları ise maçın hemen ardından Bursaspor Özlüce Tesisleri'nin önünde toplanmaya başladı.

Yaklaşık 1000 kişilik taraftar, tesislerin önünde yönetimi istifaya davet ederek son haftalarda alınan kötü sonuçları protesto etti. Maçın oynandığı stattan geç ayrılan Bursaspor kafilesi, sivil bir otobüsle tesislere yaklaşırken tansiyon iyice yükseldi. 

Taraftarlar otobüse doğru koşarken, çevik kuvvet ekipleri ile taraftar arasında arbede yaşandı. Çok sayıda polis ekibi de tesislerin etrafını sararak güvenlik önlemleri alırken, Bursaspor'un taraftar gruplarından Teksas'ın lideri Selim Kurtulan ve polis arasında da tartışma çıktı. 

Çevik kuvvet ekiplerinin de müdahalesinin ardından dağılan taraftarlar, otobüsün içeri girmesiyle tesislerin önünde beklemeye başladı. Bir süre bekleyişlerini sürdüren taraftarlar, olaysız bir şekilde tesislerin önünden ayrıldı.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN