Galatasaray Tugay Kerimoğlu ile ilgilendiği iddialarını yalanladı

Galatasaray Tugay Kerimoğlu ile ilgilendiği iddialarını yalanladı

Mustafa Denizli'nin ayrılmasının ardından takımın başına Orhan Atik'i getiren Galatasaray, Tugay Kerimoğlu ile ilgilendiği iddialarını Twitter hesabından yalanladı.

Kasım ayında takımın başına gelen Mustafa Denizli'nin geçtiğimiz günlerde istifa etmesinin ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merak edilirken, sarı-kırmızılı yönetim sürpriz bir şekilde altyapı antrenörlerinden Orhan Atik'i takımın yeni patronu olarak görevlendirmiş ve sezonu Orhan Atik ile tamamlayacaklarını duyurmuştu.

Galatasaray cephesi, bugün bazı basın yayın organlarında, eski futbolcuları Tugay Kerimoğlu'nun takımın başına getirileceği iddiaları üzerine kısa bir açıklama yaptı. Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Tugay Kerimoğlu ile ilgilenilmediği belirtildi. Açıklamada, "Teknik direktörlük görevi için camiamızın yetiştirdiği değerlerden biri olan Tugay Kerimoğlu’na teklif götürüldüğü iddiası doğru değildir." ifadelerine yer verildi.

16-03/03/2016-03-03_220729.jpg

Sarı-kırmızılı yönetimin Twitter'dan yaptığı bir başka açıklama ise, Uruguaylı kaleci Muslera'nın İngiliz kulübü Tottenham'a satılması için herhangi bir görüşmenin olmadığı aktarıldı. Açıklamada, "Muslera transferi için Tottenham ile görüşüldüğü haberi yalandır. Oyuncumuza gelen bir teklif ya da bir görüşme yoktur." denildi.

16-03/03/2016-03-03_222138.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN