Galatasaray'da yeni yapılanma: Özbek'e Florya'da oda, futbol Cenk Ergün'de

Galatasaray'da yeni yapılanma: Özbek'e Florya'da oda, futbol Cenk Ergün'de

Galatasaray'da futbolcularla ilgili yapılan yönetim kurulu toplantısı sona erdi. Galatasaray, resmi siteden Florya'daki yeni yapılanma ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Galatasaray'da futbolcularla ilgili TT Arena'da yapılan yönetim kurulu toplantısı sona erdi.

NTV Spor'un haberine göre; yaklaşık 2 saat süren toplantıda, Bruma, Sneijder, De Jong ve Chedjou için herhangi bir para cezası ve kadro dışı bırakma kararı çıkmadı. Başkan Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gidiyor.

Öte yandan camianın ileri gelenlerinden Dursun Özbek'e, "Başkan yeni yönetim yap. Sen inşaat işlerine bak, futbol kısmını başkasına bırak" şeklinde baskı yaptığı öne sürüldü.

YENİ YAPILANMA

Galatasaray, resmi siteden Florya'daki yeni yapılanma ile ilgili bilgilendirme yaptı. Rutin olarak geldiği Florya'ya kendisi için oda yaptıracak olan Başkan Özbek, önümüzdeki sezon yapılanmasını yakından takip edecek. Transferle ilgili çalışmalarda da Cenk Ergün yönetim kurulu adına karar verici isim olacak.

Galatasaray'ın resmi sitesinden yaptığı açıklama şu şekilde:

"Galatasaray Spor Kulübü futbol yapılanması doğrultusunda, Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği sertifika programını tamamlayan Cenk Ergün, Sportif AŞ Futbol Direktörlüğü görevine atanmıştır.

FUTBOL ERGÜN'DE

Florya’da Futbol A Takımı ve Futbol Akademisi bünyesinde tüm takımlarımızın sevk ve idaresinden sorumlu olacak Cenk Ergün; yurt içi ve yurt dışı kulüplerarası ilişkiler ile transfer programlaması konularında da yetkili olarak görev yapacaktır.
Cenk Ergün’ün yardımcılık görevini Futbol Takımı İdari Menajeri Uğur Yıldız yürütecektir.

Ayrıca Florya’da futbol faaliyetleri ile ilgili tüm medya mecraları ile ilişkilerin organizasyonu konusunda Futbol Takımı Medya Koordinatörü olarak Hasan Tankaya, Futbol Takımı Medya Sorumlusu olarak ise Eray Sözen görev alacaktır. Başkan’ımız Dursun Özbek yönetimi ve koordinasyonu altında çalışmalarını sürdürecek olan Florya futbol ekibimize başarılar dileriz."

Galatasaray Kulübü, Kasımpaşa maçında yer alan bütün oyunculara kötü performansı dolayısıyla para cezası verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN