Galatasaray'ın eski futbolcusu Gökhan Zan futbolu bıraktı

Galatasaray'ın eski futbolcusu Gökhan Zan futbolu bıraktı

Galatasaray’da geçirdiği altı sezonun ardından serbest kalan ve ismi son günlerde PTT 1.Lig ekiplerinden Alanyaspor ile anılan Gökhan Zan yeşil sahalara veda etti

Kariyeri süresince Beşiktaş ve Galatasaray gibi kulüplerde forma giyen, gösterdiği başarılı performansla bir dönem milli takımın da değişmez ismi olan Gökhan Zan, aktif futbolculuk kariyerini sonlandırma kararı aldı.

Fourfourtwo'nun haberine göre; 34 yaşındaki oyuncu ile altı yıl başarıyla formasını terlettiği Galatasaray’ın yolları geçtiğimiz sezon sonu ayrılmıştı. Aradan 5 ay geçmesine rağmen hiçbir kulüple anlaşmayan Gökhan Zan’ın ismi son olarak PTT 1. Lig ekiplerinden Alanyaspor’la anılıyordu.

Hayali antrenör olmak

Kramponlarını asan Gökhan Zan, yol haritasını ise şimdiden çizdi. Hem dil hem de antrenörlük eğitimi için İngiltere’ye gitmeyi planlayan eski futbolcu, bir yandan da Chelsea, West Ham gibi kulüplerin antrenmanlarını yerinde takip edecek.

Gökhan Zan’ın geçirdiği ağır sakatlıklar nedeniyle yeşil sahalara vedasının biraz erken olduğu düşünülebilir ancak kendisi yakın bir zamanda donanımlı bir antrenör olarak karşımıza çıkabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN