Galatasaray'ın yıldız golcü için teklifi ortaya çıktı!

Galatasaray'ın yıldız golcü için teklifi ortaya çıktı!

Swansea City, 31 yaşındaki golcüsü Bafetimbi Gomis için Galatasaray'dan 6 milyon Euro isteyince iki taraf da sıkı bir pazarlığa başladı, arada 3 milyon Euro var

Yönetim Japonya'ya gidecek olan Lukas Podolski'nin yerini Fransız golcü ile doldurmak isterken oyuncu ile de her konuda anlaşma sağlandı. 3 senelik kontrat karşılığında el sıkışılırken bu rakam bonuslarla birlikte 3.5 milyon Euro'ya kadar çıkabilecek.

Gomis ile yapılan anlaşma sonrasında ise sıra oyuncunun bonservisini almaya geldi.

Bu sezonu kiralık olarak Marsilya'da tamamlayan Gomis'in bonservisini elinde bulunduran Swansea ise kapıyı 6 milyon Euro'dan açtı. Oyuncu ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Galler ekibi, 31 yaşındaki Gomis'i takımda tutmayı düşünmezken bu sezon ortaya koyduğu performans sonrasında da bu fırsatı kullanmak istiyor.

SON ÇARE GOMIS

Sark-kırmızılı kulübe istenen 6 milyon Euro'luk rakam fazla gelirken G.Saray ise pazarlıklara 3 milyon Euro'dan başladı. Oyuncunun bu sezonun sonunda kontratının bitmesi de G.Saray'ın elini güçlendirirken son çare ise yine Gomis olacak.

Gomis ile prensipte anlaşılırken Swansea'nin istenilen bonservis bedeline ikna olmaması halinde ise Gomis devreye girecek. Kulübü ile temas kurup gitmek istediğini iletecek olan Gomis, Swansea'den G.Saray'a gitmek için kolaylık göstermelerini isteyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN