Dilek Halı’ya bir ödül daha

Dilek Halı’ya bir ödül daha

30

Uluslararası Tüketici Zirvesi, 30 Mart 2017 günü Çırağan Sarayı’nda yapıldı. Zirvede iş dünyasının temsilcileri, yaşadıkları deneyimleri katılımcılarla paylaşarak, hayatı kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini yükseltmek için yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi.

30.Uluslararası Tüketici Zirvesi konferanslarından sonra gerçekleşen ödül töreninde, tüketici memnuniyetini ilke edinen, Türkiye’nin öncü halı firmalarından olan Dilek Halı da ödüllendirildi. Ödülü, Dilek Halı adına, firmanın Marmara Bölgesi Satış ve Pazarlama Müdürü Metin Üğüdücü aldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Üğüdücü, “Halı sektöründe; 36 yılı aşan bilgi ve tecrübemizi, geleneksel ve modern çizgilerle harmanlayarak, ekip ruhuyla bütünleştirip, yeni koleksiyonumuzu tüketicilerimizin beğenisine sunduk. Koleksiyonlarımızda yer alan ürünlerimiz, hem kaliteli, hem yeni trendi yakalayan tasarımlarıyla, tüketicilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaktadır. Göstermiş olduğumuz emek ve çalışmalarımızın neticesinde, almış olduğumuz 2017 kalite ödülü ile başarılarımızı taçlandırmış olduk. Dilek Halı ailesi olarak bize bu ödülü layık gören LOB’IN TURKEY ve tüm tüketicilerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

GAZİANTEP/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN