Gülben Ergen ve Erhan Çelik şarkılarla konuştu

Gülben Ergen ve Erhan Çelik şarkılarla konuştu

Geçtiğimiz haftalarda iki senelik evliliklerini bitiren Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in şarkı paylaşımları kafaları karıştırdı. Çelik'te 'sitem' varken, Ergen'de 'umut' mesajı vardı.

Belki de 2016'nın en sürpriz ünlü boşanması onlarınkiydi. İkili evliliklerini resmi olarak bitirseler de takipçileriyle paylaştıkları şarkılarla birbirlerini hala unutamadıklarını gösteriyorlar.

Erhan Çelik geçtiğimiz günlerde Mümin Sarıkaya'nın YouTube üzerinden 100 milyon kezden fazla dinlenen şarkısı 'Ben Yoruldum Hayat' parçasını 'Düşen Düşene' notuyla paylaşmıştı. Gülben Ergen de eski şarkılar ne güzel notuyla, Sezen Aksu'nun 'Bile Bile'  şarkısını takipçileriyle paylaştı:

"Geri dönmek inan içten değil, hani var ya, tutamazsın kendini, bir ümitle ya olursa dersin hep bile bile her şeyin bittiğini..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN