14 Şubat magandası

14 Şubat magandası

Adana’nın Seyhan ilçesinde 30 yaşlarında bir kişi, dün sabah sokak ortasında nişanlısı olduğunu iddia ettiği genç kızın boğazını sıktı.

Adana’nın Seyhan ilçesinde 30 yaşlarında bir kişi, dün sabah sokak ortasında nişanlısı olduğunu iddia ettiği genç kızın boğazını sıktı. Genç kızı duvar kenarında sıkıştırdıktan sonra boğazını sıkıp tartaklayan saldırgan, kızın yardım istemesi üzerine mağdurun ağzını kapattı. Nefes alamayan genç kız, uzun süre saldırganın elinden kurtulmaya çalıştı. Bu sırada yoldan geçenler olaya müdahale etmek istedi. Nişanlısı olduğunu öne sürdüğü kızı bırakmak istemeyen şahıs ise vatandaşlara “Nişanlıyız, önemli bir konu yok” dedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, genç kızı kurtardı. Çiftin birbirlerinden şikâyetçi olmaması üzerine ekipler olay yerinden ayrıldı. İkili daha sonra birlikte uzaklaştı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN