55 ve 65 KPSS puanıyla devlet memuru alımı | DPB memur alım ilanları...

55 ve 65 KPSS puanıyla devlet memuru alımı | DPB memur alım ilanları...

55 ve 65 KPSS puanıyla devlet memuru alımı için DPB (Devlet Personel Başkanlığı) ilan verdi. Memur alım ilanlarının ayrıntıları haberimizde. DPB'nin 55 ve 65 KPSS puanıyla devlet memuru alım ilanı için süreç devam ediyor. İşte ilanın ayrıntıları ve memur alımı ile ilgili son dakika haberleri

55 ve 65 KPSS puanıyla devlet memuru alımı için DPB'nin (Devlet Personel Başkanlığı) resmi internet sitesinde ilan yayınlandı. Memur alım ilanları ve haberleri KPSS puanlarının açıklanması ile birlikte takip edilmeye başlandı. Devlet Personel Başkanlığı'nda  55 ve 65 KPSS puanıyla 285 kadrolu devlet memuru alım ilanı kurumun resmi internet sitesinden yayınlandı. Haberimizde devlet memuru alım ilanlareının ayrıntılarını bulabilir son dakika gelişmlerini takip edebilirsiniz. 

Kasım ayında yayınlanan 55 ve 65 KPSS puanıyla memur alımı ilanı için süreç devam ediyor.  Çeşitli devlet kurumları, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımladıkları alım ilanları ile memur alımlarına devam ediyorlar. Kamu Kurumlarında devlet memuru olmak isteyenler DPB'nin ilanlarını takip ediyorlar. Devlet memuru alımları DPB tarafından yapılmaktadır. Merak eden ve 55 ve 65 KPSS puanıyla devlet memuru olmak isteyenler  haberimizdeki ilanları takip edebilirler.

KADROLU MEMUR ALIM İLANLARI

Kadrolu memur alımları için ilan yayımlayan kamu kurumları ve alım yapacakları memur personel sayısına dair detaylar şu şekilde;

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu yayımladığı ilanında 150 meslek memuru alımı yapacağını ilan etti.

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği 20 uzman yardımcısı alımı yapacağını duyururdu.

Dışişleri Bakanlığı KPSS şartsız 50 İhtisas Memuru alımı yapacağını açıkladı.

Eynesil Belediye Başkanlığı ile Şırnak Belediye Başkanlığı (55 ve 65 KPSS Puan şartıyla) çeşitli kadrolarda toplam 18 memur alımı gerçekleştirecekler.

Bilgi Teknolojileri Ve İletişim Kurumu Başkanlığı da yayımladığı ilanında 47 uzman yardımcısı alımı yapacağını ilan etti. 

50-55 KPSS İLE HANGİ MEMUR ALIMLARINA BAŞVURU YAPILABİLİR?

50 ile 55 arasında KPSS puanı alan adaylar, lise mezunu memur alımlarına başvuru yapabilir. Belediyeler yönetmelik değişikliği ile düz memur alımlarını ve zabıta memuru alımlarını artık açıktan mülakat ile yapıyor. Birçok belediye 50-55 KPSS taban puanı ile memur alımı yapıyor. Öte yandan Jandarma sivil memur alımında da KPSS 55 şartı var.

Öte yandan Üniversiteler sağlık ile normal memur alımlarını KPSS puan sınırı olmadan yapıyor.

Öte yandan öğretmenevleri, polisevleri, kamu misafirhaneleri düşük KPSS puanı ile memur alımı yapmaktadır.

BELEDİYELER:

Boğazlıyan Belediyesi: Söz konusu belediyeye KPSS'den en az 50 puan almış olan personel adayları alnacak. Ayrıca alım kadroları farklı olup bu yönde KPSS 50 , 60 ve 70 puan da aranan pozisyonlarda mevcuttur. Buna göre KPSS En Az 50 Puan İle, 5 memur, 1 Bilet Satış memuru, 1 teknisyen ve 1 Veteriner alımı gerçekleştirecek. KPSS En az 60 puan ile ise, 1 Zabıta Memuru ve KPSS en az 70 puan ile 1 Mühendis olmak üzere toplamda Boğazlıyan Belediyesi 10 kişilik kadro ile alım gerçekleştirecek.

Van Belediyesi: Van belediyesi bünyesine Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri pozisyonlarında toplamda 140 kişilik boş kadro ile alım yapacak. buna göre adaylar başvurularını en geç 15 Haziran 2018 tarihine kadar yapmaları istenmektedir.

Pazaryeri Belediyesi: Pazaryeri belediyesi 1 kişilik kadro ile memur alacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN