A101 ve BİM'den şok karar! O ürünün satışı durduruldu: Artık iki markette satmayacak

A101 ve BİM'den şok karar! O ürünün satışı durduruldu: Artık iki markette satmayacak

Türkiye’nin en büyük gıda mağazaları arasında yer alan A101 ve BİM’den şok bir karar geldi. O ürünün satışını resmen durdurdular. Duyanları şaşkına çevirecek olan o ürün artık satılmayacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Geçtiğimiz günlerde Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir müşteriye küfürlü sözler ve dava tehdidi içeren yorumlar yapınca olaylar bir skandala dönüştü ve sosyal medya yankılanmaya başladı. Yaşanan bu olayların ardından büyük marketlerden teker teker Patiswiss ürünlerinin kaldırılmaya başlandığı bilgileri geldi.

yeni-proje-21.jpg

CEO’DAN GELEN AGRESİF YORUM SKANDALA YOL AÇTI

Patiswiss çikolata markasının CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir müşterinin küflü çikolata paylaşımına agresif yanıtta bulundu. Verdiği bu agresif cevabın içeriğinde kullanıcının ürünü uygun olmayan şartlarda sakladığını iddia ederek onu dava etmekle tehdit etti. Firmanın CEO’su tarafından verilen bu yanıt hem sosyal medyada hem haber sitelerinde büyük yankı uyandırdı.

yeni-proje-22.jpg

Tüm bunların yanı sıra Tunaoğlu, Migros gibi büyük bir marketin arkasında olduğunu belirten tutumlarda bulununca markanın imajı oldukça olumsuz etkilendi. Yaşanan bu durumdan sonra Patiswiss ürünlerinin satışını durdurduktan sonra diğer marketler de aynı adımı attı ve Patiswiss çikolatalarını raflardan kaldırdı. BİM ve A101 gibi marketler de Patiswiss ürünlerini artık satmayacaklarını duyurdu.

yeni-proje-23.jpg

MARKETLER RAFLARDAN TEK TEK KALDIRIYOR

Sosyal medya üzerinde meydana gelen bu olayın ardından sosyal medya kullanıcıları CEO'nun müşteriyi tehdit etmesini ve küfürlü sözler kullanmasını eleştirdi. Hal böyle olunca marketlerden de büyük bir tepki geldi ve söz konusu markanın ürünleri kaldırılmaya başlandı. İlk olarak Migros, Patiswiss ürünlerinin satışını durduran market oldu. Bunu BİM ve A101 de takip etti. Şu an itibarıyla Patiswiss ürünlerinin Migros, BİM ve A101 marketlerinde satılmadığı biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN