'Adalet Yürüyüşü'ne saldırı girişimi davası ertelendi

'Adalet Yürüyüşü'ne saldırı girişimi davası ertelendi

Eski CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 2017'deki Adalet Yürüyüşü'ne saldırı girişiminde bulunan 19 sanığın yeniden yargılanmasına devam edildi. Savcının mütalaa için süre talep etmesi üzerine duruşma ertelendi.

Kayseri'den kiraladıkları minibüsü eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı "Adalet Yürüyüşü"ne katılanlara saldırı planladıkları iddiasıyla yargılanan ve çeşitli cezalara çarptırılan sanıklardan 19'unun, Yargıtay'ın bozma ilamının ardından yeniden yargılanmasına devam edildi.

Mahkeme heyeti, duruşma savcısının mütalaa için süre talep etmesi üzerine duruşmayı erteledi.

SANIKLAR DURUŞMADA HAZIR BULUNDU

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuksuz sanıklar E.E, G.K. ve E.K. ile sanık avukatları hazır bulundu, diğer tutuksuz sanıklar duruşmaya katılmadı.

Sanık E.E, adının böyle bir olayla anılmasından üzüntü duyduğunu belirtti. Diğer sanıklar da suçlamaları reddederek beraatlerini talep etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN