Afyonkarahisar'da heyelan faciası: İki araç toprak altında kaldı

Afyonkarahisar'da heyelan faciası: İki araç toprak altında kaldı

Afyonkarahisar-Denizli kara yolunda heyelan meydana geldi. Heyelanda iki araç toprak altında kaldı. Ekiplerin mücadelesi sonrası 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Meteorolojinin dün uyarısını yaptığı şiddetli yağış, Denizli-Afyonkarahisar kara yolunun Sarıkavak mevkiinde sel baskınına neden oldu. Selin getirdiği çamur, yoldan geçmekte olan araçları yuttu.

7175556.jpg

Sel ve toprak kayması nedeniyle Denizli’nin Çardak ilçesi ile Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesi arasındaki ulaşımı sağlayan yol tamamen trafiğe kapandı.

7176181.jpg

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Her iki yöne de kilometrelerde araç kuyruğunun oluştuğu bölgede, ekipler tarafından arama kurtarma çalışması başlatıldı. İlk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybettiği olayda, çamura gömülü halde bulunan araçları kurtarma çalışması sürüyor.

7176202.jpg

7176203.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN