AK Parti: Erdoğan'ın Bozkurt işareti 'Rabia'yı sayarken anlık oldu

AK Parti: Erdoğan'ın Bozkurt işareti 'Rabia'yı sayarken anlık oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Mersin İl Kongresi'nde yaptığı 'Bozkurt' işaretiyle ilgili açıklama geldi. Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Cumhurbaşkanımız rabiamızı sayıyordu, kadraja öyle bir görüntü girdi" dedi.

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Habertürk TV’de Cumhubaşkanı Erdoğan'ın Mersin’de bozkurt işareti yapmasıyla ilgili soruya şu karşılığı verdi: “Cumhurbaşkanımızın toplumun değişik kesimlerinin hassasiyetlerine ilişkin, onların bu hassasiyetlerini kucaklayan işaretlerini kullanabilir ama orada şu oldu, videoyu izlediğinizde Cumhurbaşkanımız AK Parti’nin Rabiamızı sayıyordu. Kadraja da öyle bir görüntü girdi benim gördüğüm” karşılığını verdi.

Ünal, Rex Tillerson’ın görevden alınmasının Türkiye ile ilişkileri etkileyip etkilemeyeciği konusunda da devletler arası ilişkilerin kurumlar üzerinden yürütüldüğüne dikkat çekerek "Biz yeni görevlendirilen Dışişleri Bakanı ile devlette devamlılık esastır ilkesi gereğince kurumsal ilişkilerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. 8 Mart’ta başlayan komisyonlar arasında bir görüşmenin devamı niteliğinde bir ziyaret (Çavuşoğlu). Yeni Dışişleri Bakanı ile bakanımız oturup gelişmeleri değerlendireceklerdir" diye konuştu. 

ERDOĞAN'IN BOZKURT İŞARETİ YAPTIĞI KONUŞMASI:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN