Albayrak Ailesi'nin annesi ebediyete uğurlandı

Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Bayram Albayrak, Nuri Albayrak, Kazım Albayrak, Mustafa Albayrak, Muzaffer Albayrak ve Asiye Coşkuner’in anneleri Gülbeyaz Albayrak son yolculuğuna uğurlandı.

Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Bayram Albayrak, Nuri Albayrak, Kazım Albayrak, Mustafa Albayrak, Muzaffer Albayrak ve Asiye Coşkuner’in anneleri Gülbeyaz Albayrak 91 yaşında hayata veda etti.

9165329.jpg

Fatih Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Albayrak ailesi ve yakınları başta olmak üzere, çok sayıda siyasi, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

9165327.jpg

Cenaze namazını İsmailağa Cemaati manevi lideri Ahmet Fikri Doğan kıldırdı. Gülbeyaz Albayrak, törenin ardından Kazlıçeşme'deki aile mezarlığında toprağa verildi.

9165325.jpg

Törene katılanlar arasında Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati ve diğer birçok üst düzey isim yer aldı.

9165323.jpg

9165326.jpg

9165089.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN