Almanya'nın en büyük Türk kasabı Stuttgart'ta açıldı: 'LezzET' Kasap ve Şarküteri hizmete girdi

Almanya'nın en büyük Türk kasabı Stuttgart'ta açıldı: 'LezzET' Kasap ve Şarküteri hizmete girdi

Stuttgart-Feuerbach'taki yeni açılan MİGRO Supermarkt’ta Osman Nuri İnoğlu ve Ufuk Çakır tarafından kurulan "LezzET" Kasap ve Şarküteri, yüzde 100 helal kesim kaliteli kırmızı ve beyaz et çeşitleriyle hizmete girdi. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren kasapta, geniş bir ürün yelpazesi ve avantajlı fiyatlar sunuluyor.

Stuttgart-Feuerbach'ta DİTİB Camii arkasında yeni açılan MİGRO Supermarkt içinde, kasap ustası Osman Nuri İnoğlu ve ortağı Ufuk Çakır'ın öncülüğünde "LezzET" Kasap ve Şarküteri, müşterilerine yüzde 100 helal kesim kırmızı ve beyaz et çeşitlerini hijyenik koşullarda sunmaya başladı.

1kapak-010.jpg

Ürünler arasında kuzu pirzola, kıyma, antrikot, bonfile, tavuk ve piliç gibi pek çok çeşit bulunurken, kaliteli şarküteri ürünleriyle de dikkat çekiyor.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE HİJYEN ÖNCELİKLİ

İnoğlu ve Çakır, açılışta yaptıkları açıklamada, kasap olarak işlerinin et olduğunu, görevlerinin ise lezzeti sunmak olduğunu belirtti. Müşteri memnuniyeti ve hijyenin öncelikleri olduğunu vurgulayan ikili, bölge halkını kaliteyi deneyimlemeye davet etti.

1kapak-011.jpg

Ayrıca Hollanda, Fransa, İtalya gibi farklı ülkelerin peynirleri ve Türkiye'nin yöresel peynirleriyle geniş bir şarküteri seçeneği sağlanıyor. Kahvaltılık çeşitleri arasında zeytin, biberli ve kırmızı biberli kokteyller de yer alıyor.

1kapak-012.jpg

Açılışa gelen müşteriler, kasabın modern tasarımı ve geniş ürün yelpazesiyle karşılaştı. İnoğlu ve Çakır, bölgeye böyle bir kasap kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ve titizlikle çalıştıklarını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN