Ambulansta eşini kanlar içinde görünce şoke oldu | Karaman haberleri

Ambulansta eşini kanlar içinde görünce şoke oldu | Karaman haberleri

Hastane'de temizlik işçisi olarak çalışan bir kadın, inşaat işçisi eşini ambulansın kapısının açılmasıyla kanlar içinde görüp sinir krizi geçirdi. Çalıştığı inşaatın 4'üncü katından toprak zemine düştüğü belirlenen 53 yaşındaki adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, bugün saat 09.50 sıralarında Hacı Celal Mahallesi 540'ıncı sokakta bulunan bir inşaatta meydana geldi. Hüseyin Gökçe, 4 katlı inşaatın son katında çalıştığı sırada dengesini kaybedip toprak zemine düştü. Ağır yaralanan Gökçe, arkadaşları tarafından çağrılan ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

17-03/20/kadinn.jpg

HAYATINI KAYBETTİ

Gökçe, ambulanstan indirilip, acil serviste alındığı sırada hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan Selda Gökçe de sağlık görevlilerine yardım etmek istedi. Ancak sedyede kanlar içindeki yaralının eşi olduğunu fark edince şoke oldu.

Daha sonra sinir krizi geçiren Selda Gökçe, mesai arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalıştırıldı. Hüseyin Gökçe ise doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Selda Gökçe, acı haberle bir kez daha yıkıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KARAMAN/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN