Ankara'da kaybolan kadın ölü bulundu

Ankara'da kaybolan kadın ölü bulundu

Ankara'nın Kalecik ilçesinde kaybolan kadın, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekiplerinin arama çalışmaları sonucu dere yatağında ölü bulundu.

Akçataş köyünde oturan 51 yaşındaki Meryem Aksoy, 4 Nisan'da evinden çıktıktan sonra bir daha dönmedi. Aksoy'un hayatından endişe eden yakınları, AFAD ve AKUT ekiplerinden yardım istedi. Köye ulaşan ekipler, gerekli bilgileri alarak arama çalışmalarını başlattı.

Kuzeydeki Yılanlı köyüne doğru bulunan arazide "grid" arama tekniğiyle çalışmalarını sürdüren ekipler, kayalıklar üzerinde kan izlerine rastladı.

Bu bölgede arama faaliyetlerini yoğunlaştıran ekipler, Killik Deresi yatağı boyunca yaklaşık 250 metre kan izlerini takip ederek, 5 Nisan'da Aksoy'un cansız bedenine ulaştı.

Kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla adli tıp morguna kaldırıldı.

ANKARA/AA

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN