Ankaralılar yıllardır görüyordu! Mansur Başkan işin içinden çıkamadı: Cevabı halk verecek! Ankara’ya büyük yenilik

Ankaralılar yıllardır görüyordu! Mansur Başkan işin içinden çıkamadı: Cevabı halk verecek! Ankara’ya büyük yenilik

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen birçok farklı proje yer alırken son tartışma Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin amblemi oldu. Bir türlü işin içinden çıkamayan belediye çözümü halkta arıyor. Onlar soracak halk yanıtlayacak. İşte tüm detaylar…

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait resmi amblemin değişmesi konusu gündeme bomba gibi düştü. Ankaralıların yıllardır görmeye alışık olduğu o amblemin yenisiyle değiştirilmesi sosyal medyada tartışma konusu olurken konu hakkında açıklamada Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. İşte tüm detaylar…

ANKARA'DA AMBLEM KRİZİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi 31 Mart 2024 yerel seçimleri ile birlikte resmi amblemin değişmesi konusunda sosyal medya üzerinden ve başkent 153 Çağrı merkezinde yoğun başvuru almaktadır. Konu hakkında belediyeden yapılan açıklama doğrultusunda Salt çoğunluğun mevcut amblemi değiştirilmesi konusunda uygun olmadığı belirtilerek ve bu konuda tek başına karar alma yetkisi olmadığı belirtildi.

ankara-buyuksehir-amblem.jpgKonu hakkında yeni bir öneri sunan Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi siyasi parti gruplarına yeni bir amblem belirlenmesi konusundaki kararın yarışma ile Ankara halkına bırakılması teklifinde bulunacak. Belediye tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN