Aynı aileden altı kişi hayatını kaybetmişti: Kaza anı güvenlik kamerasında

Hatay'da aynı aileden altı kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde TIR'ın aniden sola döndüğü ve otomobil ile kafa kafaya çarpıştığı anlar yer aldı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Özerli Mahallesinde dün katliam gibi kaza meydana geldi. Şükrü K. idaresindeki 31 AGU 531 plakalı TIR, karşı şeride geçerek Mehmet Sönmez yönetimindeki 31 AJP 037 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

8947050.jpg

BİR AİLE YOK OLDU

Feci kazada sürücü Mehmet Sönmez (40) ile eşi Zeliha Sönmez (37), çocukları Eray (13) ve Ecrin Sönmez (1) ile kayınpederi Zeki Kara (63) ve kayınvalidesi Döndü Kara (62) hayatını kaybetti.

Sönmez çiftinin diğer kızı Meleksu Sönmez’in (8) yaralandığı ve hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

mehmet-sonmez-zeliha-sonmez-eray-sonmez-ve-yarali-melek-su-donmez.jpg
Mehmet Sönmez, Zeliha Sönmez, Eray Sönmez ve yaralı Meleksu Sönmez

CENAZELERİ BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Ailenin Dörtyol'daki akrabalarını ziyaret ettikten sonra ikamet ettikleri Payas ilçesine dönerken kazanın yaşandığı bildirildi. Kazada hayatını kaybeden 6 kişinin bugün Payas'ta toprağa verileceği öğrenildi.

dondu-kara-ve-zeki-kara.jpg
Döndü Kara ve Zeki Kara

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı. Görüntülerde kendi şeridinde seyreden TIR'ın aniden sola dönerek karşı şeride geçtiği ve karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpışarak devrildiği anlar yer aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir